реклама

реклама

Відсьогодні проїзд по вул. Енегельса (між вул. Чіковані і просп. Хіміків) відкритий, поновлений рух громадського транспорту.  Комунальникам вдалося в анонсований термін – один місяць – ліквідувати аварію на каналізаційному колекторі і відновити його роботу, інформує прес-служба Черкаської мерії.

 — Вдячний працівникам «Черкасиводоканалу», які працювали у кілька змін, а інколи і при несприятливих погодних умовах, та ліквідували аварію на каналізаційному колекторі у найкоротші терміни, — говорить заступник міського голови Олексій Леонов.

Тож з 28 липня громадський транспорт – тролейбуси та автобуси – курсуватимуть звичним маршрутом по вул. Енгельса. Щоправда, комунальникам доведеться ще виконати низку робіт. Зокрема, тепловики переукладатимуть свої мережі, які проходять поряд із колектором

Нагадаємо, 27 червня на каналізаційному колекторі по вул. Енгельса сталася аварія. Бригади водоканалу збудували обвідник колектор, замінили пошкоджену ділянку колектору і відновили його роботу. Загалом на ремонтні роботи було витрачено близько півмільйона гривень, замінено 57 метрів аварійної мережі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100