реклама

реклама

Черкаський оздоровчий табір «Холодноярська республіка», що славиться своїм патріотичним вихованням дітей, прийняв переселенців з Донбасу.


Уже через певний час свого перебування у таборі діти заспівали українських пісень та почали говорити державною мовою. Про це розповів учора під час прес-конференції директор оздоровчого табору Іван Мороз.

– Наш табір орієнтований на патріотичне виховання дітей. На нашій території багато прапорів… Крім національного, також є визвольні стяги та прапор Євросоюзу. Коли батьки-переселенці привели до нас своїх дітей і дізнались, що у нас говорять українською та англійською, вони почали переживати, мовляв, їхні діти говорять тільки російською. Уже через деякий час, коли ці самі батьки приїхали забирати своїх дітей, сказали: «Мы их просто не узнаём». Кожна дитина говорила українською мовою, співала українських пісень, в тому числі й визвольних, – розповідає Іван Якович.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-11 #2   23.07.2015 09:06
Орден і звання генсека лагеря нового типу деректору! За патріотичне "перевиховання" майбутньої зміни партії в найнайнайкоротш і строки! Тепер вже й "Холодний Яр" - класичний совок по таборах та звітах -"П'ятилєтку за одну зміну!".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 roll 23.07.2015 09:00
Морози?
Це ж ті самі?Як би ж забути їх минуле?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100