реклама
Sucurity Police

реклама

Через спробу рейдерського захоплення лисянського підтриємства «Дашуківські бентоніти» відкрито кримінальне провадження за статями «замах на злочин» і «протидія законній господарській діяльності». Наразі триває слідство.


– Із 2011 року підприємство співпрацює з одним із банків – маємо там кредит, – розповів член Наглядової ради «Дашуківських бентонітів» Юрій Кирилов під час екстреної наради голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка за участі керівництва правоохоронних органів. – Цьогоріч банк за нашим зверненням не пролонгував заборгованість. Натомість продав кредитний борг підприємства одній із фінансових компаній. 10 липня вона звернулася до Києво-Святошинського райсуду про стягнення заборгованості з нас. Того ж дня суд уже виносить ухвалу, негайну до виконання, про арешт на акції ПАТ «Дашуківські бентоніти».

Усе це, каже Юрій Кирилов, підприємство вже оскаржує. Також керівництво звернулося до Лисянського райвідділу міліції. За статями про замах на злочин і протидію законній господарській діяльності вже відкрито кримінальне провадження. Наразі триває слідство.


– Цей конфлікт, як і будь-який інший, треба вирішувати лише законним шляхом – у суді, – зауважує голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко. – Оскільки є офіційне звернення від керівництва підприємства про його можливе захоплення зі зброєю і поки ми з’ясовуємо всі деталі, то посилили заходи безпеки в районі. Натепер правоохоронці контролюють ситуацію.

Очільник області дав завдання правоохоронцям і юристам вивчити цю ситуацію. Вона, каже, має й надалі лишатися контрольованою й бути винятково у правовому полі, інформують у прес-службі Черкаської ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 незнайка 24.07.2015 04:05
позорище
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1   23.07.2015 19:15
"Дашуківські бентоніти" проти "Черкаської братви". Переможе відкат!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100