реклама

реклама

79 театральний сезон у Черкаському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка завершився.  27 липня поціновувачі театру насолоджувались сценами з найпопулярніших вистав.

Навіть спека не завадила глядачам отримати на концерті масу задоволення. Суміш вистав («За двома зайцями», «Мартин Боруля», «Циганський барон», «Розаура: випробування любов’ю», «Маріца» «Запорожець за Дунаєм»), блискуче виконання пісень, танцювальних номерів, неперевершена акторська гра створили атмосферу справжніх позитивних емоцій.

teatro1

Вдалим останнім акордом та водночас несподіванкою для поціновувачів перфоменсу став фрагмент нової оперети Імре Кальман «Принцеса цирку», відомої ще під назвою «Містер Ікс».

teatro2

Як повідомляє директор театру, заслужений діяч мистецтв Володимир Осипов, улітку театр відпочиватиме.

– Канікули – це канікули. Проте ми братимемо участь у святкуванні Дня Незалежності: готуватимемо пролог. З 3 вересня розпочнемо репетиції.  А 5 жовтня відбудеться відкриття театрального сезону.

У планах театралів, за словами пана Володимира, приїзд Житомирського обласного українського музично-драматичного театру ім. Ів. Кочерги та підготовка до прем’єри вистави «Заспокойтесь, Піньйон».

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Мартин Боруля 28.07.2011 20:57
А В.Осипов не збирається взяти участь у вивченні української мови?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100