реклама

реклама

milc В Уманському районі з подвір’я вкрали ворота. Про крадіжку в міліцію заявила 60-річна жителька с. Косенівка. У цьому домоволодінні жінка нині не проживає, однак свою власність оцінила в 1000 грн. Як повідомляє прес-служба УМВС України в Черкаській області, виявили, що ворота вкрала її 38-річна односельчанка. Що чекає крадійку, правоохоронці ще вирішують.

У Лисянському районі чоловік залишився без грошей і пального. Невідома особа вкрала з будинку 1000 грн та 10-літрову каністру солярки. У злочині теж винен односелець. У нього вилучили речові докази і проводять перевірку.

Крім цього, за минулу добу міліція зафіксувала дві крадіжки прикрас. В Умані в квартирі 41-річної жінки зникли золоті вироби на суму 6000 грн. Правоохоронці знайшли «заїжджу» зловмисницю – 25-річну жительку Кіровоградщини. А в Шполі 27-річний місцевий житель вкрав у іншого полянина із будинку срібний ланцюжок за 1000 грн. За цими фактами вирішується питання про порушення кримінальної справи.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Вадим 29.07.2011 14:12
Недавно покупал метал для детской площадки, заехал на пару приемок металолома. Очень сильно удивлялся увиденному. В частности большому количестку оконных решеток, мет. заборчиков и оградок с кладбища.
Так вот "работает" наша милиция - просто берут взятку и закрывают глаза
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100