реклама
Sucurity Police

реклама

Учора на вул. Енгельса в Черкасах півгодини не працювали світлофори. Водіям горіло лише червоне світло. У Державтоінспекції кажуть – це рядовий випадок. Світлофори ламаються часто, бо вже давно відслужили своє.

 - А що ви хочете, вони вже по 2-3 строки відпрацювали, - розповідають "Прочерку" у міському відділі організації дорожнього руху Управління ДАІ. - Може бути елементарна поломка, десь щось перегоріло. Зараз від спеки часто залипають контакти і все виходить з ладу. Поломка вчора сталася в кінці дня. Робочий день у хлопців уже закінчився, поки туди виїхав черговий, поки зняли, поки віддали на ремонт. Виклик отримали без п’яти шість, а у 18.20 вже ввімкнули.

Кожен, хто рухатиметься на такий сигнал світлофору, - порушник

Кожен, хто рухатиметься на такий сигнал світлофору, - порушник

Нині, за словами інспекторів, 80% світлофорів у місті потребують заміни, бо давно застарілі. Однак на це немає коштів. Так само, як немає на встановлення автоматичної системи стеження за ними. Поломки працівники відділу бачать, коли об’їжджають місто. Про них також повідомляють інспектори патрульної служби і жителі міста, які можуть звертатися в чергову частину.

svitlof21 

svitlof2 

Від спеки у Черкасах "божеволіють" світлофори

Від спеки у Черкасах "божеволіють" світлофори

 

фото очевидця - Андрія Гайдара

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Виталий 29.07.2011 23:12
А если-бы везде и всем был зеленый,вот тогда точно были-бы проблемы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100