реклама

реклама

29 липня у місті Христинівка відбулося відкриття нового відділення «Міст Експрес» (поштово-логістичні послуги) за участю Романа Ващука, Надзвичайного та Повноважного посла Канади в Україні, та Ростислава Кісіля, президента компанії «MeestGroup».

Посол Канади висловив найщиріші побажання Україні та українцям. Він був щиро вражений, що незважаючи на тяжке становище в країні, ми не падаємо духом, а намагаємося підкорювати нові вершини, прогресивно розвиваючи український бізнес, який все більше охоплюючи невеликі містечка.


Компанія «MeestGroup», коріння якої зростало у середовищі канадської діаспори, у першу чергу на меті мала поєднати дві такі близькі по духу країни: Канаду й Україну.

Для того, щоб подякуватиповажному послу за надану честь їхньому містечку, на відкритті був присутній міський голова Наконечний Микола Миколайович. Пан Микола обіцяв сприяти розвитку місцевого бізнесу.

Урочиста подія завершилася зворушливим жестом з боку посла Канади. Шановний пан Роман зробив подарунок – ексклюзивне вино «Icewine». Особливістю цього напою є те, що він виготовляється з винограду, який збирають під шаром снігу за температури -9◦. Такий нетрадиційний спосіб виник у зв`язку з непридатним кліматом Канади для вирощування винограду. Однак, усупереч усьому, канадці знайшли такий цікавий шлях для створення унікального напою. Посол переконаний у тому, що наші народи дуже схожі у цьому, адже Україна, як і Канада завжди шукає можливості навіть у безвихідних ситуаціях.

Про це інформує прес-служба компанії.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Та да 02.08.2015 15:05
Цитую .:
Цитую  :
Вино було, швидше за все, з Ontario, а не з British Columbia.

Понтни ганяєш? :-x

Звичайно ж, ганяє :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 . 01.08.2015 21:06
Цитую  :
Вино було, швидше за все, з Ontario, а не з British Columbia.

Понтни ганяєш? :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1   01.08.2015 19:12
Вино було, швидше за все, з Ontario, а не з British Columbia. Біле. Висновки - самостійно. Винороби всього світу, в відповідних кліматичних зонах, виготовляють собі таке. "Вино пізнього збору". В прибитих морозом ягодах, змінюється вміст глюкози. Тому такі вина солодку ваті, з підвищеним градусом і вмістом метилового спирту. Залишиється сподіватись, що пан Микола, передав жонє канадського посла, "Бурячихою пізньої копанки", в ексклюзивній четверті з корком кукурудзяного початку?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100