реклама

реклама

Медики Чигиринської районної лікарні повідомили працівникам райвідділу міліції, що в одному із сіл району чоловік наніс тілесні ушкодження 24-річній дівчині. У результаті в постраждалої – закритий перелом основи черепа.

Виїхавши на місце події, у результаті оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили, що до події причетний 36-річний житель міста Черкаси, який приїхав до села зі своїм товаришем.

На чоловіків вказали свідки події і сама потерпіла. Підозрюваного було затримано в його дачному будинку.

Чоловік розповів, що того дня разом із товаришем випивав, після чого вони пішли до місцевого ставу. Там взяли човен, що належав потерпілій та її брату, і поплили на ньому. Молоді люди побачили це, на що зробили зауваження. Між ними та чоловіками розпочався конфлікт, під час якого підозрюваний разом із товаришем підплив до берега, схопив весло і кілька разів вдарив ним по голові потерпілій, а його товариш накинувся з кулаками на її брата. Коли зрозуміли, що накоїли, втекли з місця події.

За словами начальника Чигиринського райвідділу міліції Олександра Московченка, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 8 років. Досудове розслідування триває, інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100