реклама

реклама

Днями кілька жителів Уманського району приїжджали шукати до Черкас справедливості. В одній родині на три сім"ї залишився один чоловік - решта троє проходять службу в зоні АТО. І от цьому четвертому прийшла повістка.

Про це у «Фейсбуці» повідомив депутати Черкаської міськради від «Свободи» Ярослав Нищик.

– Загалом в селі 16 мобілізованих - з них 7 з двох родин - троє і четверо. Сім’я просила лишити його хоча б до того часу, як повернеться хтось із мобілізованих попередньо - в селі напередодні осені лишитись без жодного чоловіка на три двори дуже було б погано, – зазначив Ярослав Нищик. – Інший чоловік колишній військовослужбовець 128 бригади. 5 місяців не може отримати статус учасника бойових дій - все зависло на рівні військового підрозділу. Вирішив з ним їхати до обласного військового комісара. По приїзді в військомат ледве знайшли хоч когось з офіцерів (решта працюють на підприємствах міста та області) - ним виявився начальник мобілізаційного відділу (нажаль не запитав прізвище). Протягом 10 хвилин ОФІЦЕР зробив все для вирішення ситуації: вислухав, зрозумів суть проблеми, зателефонував в Уманський військомат і попросив уважно і порядно поставитись до ситуації мобілізованого і можливих проблем його родичів.

– В іншому випадку просто розказав, що робити для отримання учасника АТО без участі військової частини. А потім я зрозумів в чому так все сприймалося і розумілося з боку офіцера - він сам учасник боїв на Донбасі. І ставлення до людей в нього відповідне. Так себе мають поводити по відношенню до людей представники влади - чи то військової, чи то цивільної. Шана йому за це і подяка (і знову ж жалкую що не запитав прізвища), – зазначив Ярослав Нищик.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+11 #5 Яша 08.08.2015 09:43
Воєнком - реагуй!!! Знайди того офіцера і хоч спасибі скажи за людяне відношення до людей...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Ира 07.08.2015 23:42
А когда этот депутат пойдет в АТО ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 свій 07.08.2015 23:16
А куля в лоб з пастором скільки з сімей воїнів АТО відправили. Це ж вони стояли у зародженні цієї війни.?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Уманский Еврей 07.08.2015 23:16
Могилизация продолжается....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Механік 07.08.2015 21:25
Це не поодинокий випадок. А генднлики й місця розваг ломляться від молодиків.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100