реклама
Sucurity Police

реклама

Завдяки ініціативі активістів Кам'янської районної організації ВО "Свобода" для містян був проведений пізнавальний український кінофестиваль.

Упродовж трьох літніх вечорів – з 31 липня по 2 серпня – кам'янці насолоджувалися переглядом сучасних вітчизняних кінострічок – фільмів "Поводир", "Той хто пройшов крізь вогонь" та "Гвардія". Для малечі ж був організований показ українських і україномовних мультфільмів. Цей захід мав і благочинне спрямування – збирали кошти для вояків української армії.


"Саме тут, у місцевому парку, де ми із побратимами облаштували великий екран, раніше діяв стаціонарний літній кінотеатр, – прокоментував подію голова Кам'янської районної організації ВО "Свобода" Сергій Воронов. – Через зручне місце розташування та запит на вітчизняне ми і вирішили провести дні українського кіна і мультфільму. Багато людей, на жаль, наших фільмів не знають і не бачать, дітлахи ж, через заангажовану і проурядову медійну толерантність, виховуються на чужих мультиках. Саме тому цей кінофестиваль дуже потрібний і актуальний".

Кінофестиваль викликав чималий ажіотаж у місцевого населення. Фільми і мультфільми приходили переглядати цілими родинами, отримуючи масу позитивних емоцій. У планах кам'янських свободівців – проведення подібних пізнавально-благочинних заходів у різних селах району. Про це інформує прес-служба партії.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 свій 09.08.2015 17:46
Свободівці??? Впевнені що в україні є свободні українці?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Андреевич 09.08.2015 15:03
Молодцы ребята!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100