реклама
Sucurity Police

реклама

radiat Голова МНС Віктор Балога пропонує почати заходи з проведення дозиметричної паспортизації в областях, які найбільше постраждали від Чорнобильської катастрофи. Про це повідомляє сайт МНС України.

 Черкаська область – одна з 12 областей, у які міністр направив листи з відповідною пропозицією. Як ідеться в документах, МНС надсилає областям розподіл бюджетних призначень на здійснення в регіонах заходів з дозиметричної паспортизації населених пунктів за бюджетною програмою "Радіологічний захист населення та екологічне оздоровлення території, що зазнала радіоактивного забруднення" за 2011 рік. Обсяги цих бюджетних призначень визначено відповідно до наукових рекомендацій з урахуванням пропозицій облдержадміністрацій.

"Враховуючи стислі терміни проведення дозпаспортизації та сезонний характер її проведення, МНС вважає за необхідне невідкладно розпочати заходи з проведення дозиметричної паспортизації", - сказано в повідомленні.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Дістало 09.09.2011 21:23
Ще в серпні МНС розіслав депешу по областях щодо прискорення робіт на місцях з дозпаспортизаці ї, а сам до цього часу не спромігся виділити на вказані цілі їм жодної гривні! Бардак!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Изя 02.08.2011 12:58
сезонний характер!
так чого ж вони дочекалися майже закінчення теплого сезону!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100