реклама

реклама

prapoda Міський голова Черкас Сергій Одарич – за перейменування вулиць.

- Я вважаю, що необхідно проводити перейменування вулиць, бо без цього нам буде досить важко узагалі ідентифікувати наше місто. Гадаю, помиляються ті люди, котрі вважають, що  нічого немає страшного в тому, що в нас є вулиця Енгельса, Рози Люксембург, Куйбишева, Леніна, - сказав він під час прес-конференції для журналістів. – Це ті речі, які формують наш світогляд і світогляд наших дітей та онуків. Якщо ми хочемо бути Черкасами, а не просто якимось містом Радянського союзу, то в нас мають бути свої вулиці зі своїми унікальними назвами.

Утім, чи буде це питання винесене на найближчу сесію міськради 11 серпня, мер не знає. Каже, що з боку його команди Вільних демократів згода є, а от із боку союзників – Партії регіонів – немає.

- Партія регіонів дуже неохоче ставиться до цього процесу. Я матиму перемовини з керівництвом фракції, і якщо мені вдасться переконати союзників, то ми будемо виносити це рішення на сесію.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Без пиара нет навара 01.08.2011 23:30
Пиарщик, который трудового гвоздя в реальный сектор экономики не заколотил.
"Убитые" дороги, коллектор, ливневка, и т.д., а ему приспичело менять название улиц. А если мер считает, что уже все сделано, то пускай начинает выполнять свою же предвыборную программу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100