реклама
Sucurity Police

реклама

Погодження на випуск облігацій Черкаси ще не отримали, бо київські чиновники у... відпустках

Погодження на випуск облігацій Черкаси ще не отримали, бо київські чиновники у... відпустках

Міськвиконком поки що не отримав погодження на випуск муніципальних облігацій вартістю 60 млн. грн. через те, що працівники комісії з цінних паперів і фондового ринку – у відпустках. Процес, як повідомив мер Сергій Одарич на прес-конференції, затягується приблизно на тиждень.

- По випуску принципово немає ніяких проблем, є погодження Мінфіну. Засідання комісії з цінних паперів очікуємо 9 серпня, хоча планували раніше. Однак така затримка не призведе до затримки з виконанням робіт. Маємо провести тендер, після якого  дається ще 2 тижні на оскарження, а за цей час завершимо всі процедури з випуском облігацій.

Сергій Одарич також запевнив, що немає питань і з розміщенням облігацій. Мерія підписала договори з «Укргазбанком», який виявив готовність викупити їх у повному обсязі, якщо не знайдеться інших покупців під час біржових торгів.

- Умови залишились такими, як ми й планували – під 14 відсотків річних на 5 років. Банк спершу хотів зменшити строк до 3 років, але нам вдалося домовитися. Це суттєво зменшує навантаження на бюджет.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100