реклама

реклама

kommmm З 1 по 20 серпня у Черкасах пройде заключний – четвертий – етап гідравлічних випробувань. Цього разу тиском у 20 атмосфер перевірятимуть на міцність мережі Черкаської ТЕЦ в районі «Д» та на площі 700-річчя. Після цього проходитиме ремонт труб, на яких будуть виявлені пориви, інформує прес-служба Черкаської мерії.

 За словами директора департаменту житлово-комунального комплексу Олександра Риджанича, за результатами трьох інших етапів гідравлічних випробувань було виявлено і локалізовано понад 200 поривів. Нині комунальники ліквідовують аварії на трубах, які йдуть до центральних теплових пунктів по вул. Благовісній, 310 та Сєдова, 82. Відповідно без гарячого водопостачання перебувають мешканці 83 будинків.

— Якщо врахувати, що в Черкасах майже 1500 житлових будинків, то відсоток багатоповерхівок, де немає гарячої води, незначний. Це десь 10-12%, — говорить Олександр Риджанич.

Крім того, після проведення четвертого заключного етапу гідравлічних випробувань комунальники планують на кілька днів відключити від гарячої води споживачів Південно-західного району. Це буде зроблено для того, щоб остаточно налагодити теплову систему цього мікрорайону і підготувати мережі до опалювального сезону.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100