реклама

реклама

mobi Учора, опинившись в Піщаному Золотоніського району, 23-річний житель Київщини вирішив якнайшвидше поїхати додому. Як повідомляє прес-служба Державтоінспекції Черкаської області, хлопець не вигадав нічого ліпшого, як украсти автомобіль.  Помітивши біля магазину автомобіль ВАЗ-2115 з ключами в замку запалення, сів за його кермо та вирушив додому. Але через кількасот метрів машина вийшла з ладу. Поруч  на подвір’ї був ще один автомобіль - ВАЗ-21099 – і теж із ключами. Не довго думаючи, молодик  сів за кермо й поїхав. У салоні знайшов ще й телефон хазяїна машини. Крадій вирішив подзвонити мамі й сказати, що їде додому. Знайшов у телефонній книзі номер абонента «мама» і, подзвонивши, розповів, де він зараз.

Через це його поїздка додому закінчилася в сусідньому селі.

Обидва автомобілі повернуто власникам, а їх викрадача чекає спілкування зі слідчим. Міліція проводить експертизу, чи не був юнак під впливом наркотиків.

ДАІ просить власників машин не залишати ключі в салоні.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Нат 02.08.2011 17:04
ПРЕМИЮ ДАРВИНА ЕМУ!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 дед панас 02.08.2011 15:45
А не кажеться ли вам, что это простая побрехенька. Менты поймали чудика, чтобы его "подвести" к краже двух авто. Вот и придумали такую муть.
Это как в анекдоте про милицию и ворованых свиней, которые "сами выпрыгнули из вагона и утонули в реке, а течением их отнесло в сторону другой страны".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Андрій 02.08.2011 14:24
Ачюмєть!!!! Бувають же такі ідіоти!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Alex 02.08.2011 14:01
Он был обдолбаный? Нашёл в чужом телефоне номер абонента «мама» и решил что это его мама?
""У салоні знайшов ще й телефон хазяїна машини. Крадій вирішив подзвонити мамі й сказати, що їде додому. Знайшов у телефонній книзі номер абонента «мама» і, подзвонивши, розповів, де він зараз.""
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100