реклама

реклама

Депутату Черкаської міськради Ярославу Нищику довелоcя сходити в прокуратуру. Свої враження він виклав в соцмережі «Фейсбук»:

«Числа так 3 липня 2015 року отримав я повістку, за якою мав з"явитися до прокуратури (слідчий Слюсар) 30 липня на 11 годину по справі громадянина Проценка О.О. (Сан Санича). Як законослухняний громадянин з"явився за 15 хвилин до визначеного часу, знайшов слідчого в кабінеті без будь-яких опізнавальних знаків. Назвався. Попросили почекати за дверима. Почекав до 11 - 15. Об 11-15 слідчий повідомив, що він дуже зайнятий і зможе мене прийняти не раніше 15-00 (нафіга слати мені повістку на час, коли будеш зайнятий???) і запропонував прийти на 15-00. Тут вже я ввічливо відмовився і запропонував зустрітись наступного дня, дав свій номер телефона і попросив слідчого повідомити годину, коли йому буде зручно мене допитати по справі. Чекаю донині. Воно мені не дуже то й треба, я всерівно нічого не пам"ятаю по справі і подіям, яким вже понад півтора роки, але начорта було мене смикати, слати 3 липня повістки на на 30 липня, а 15 липня дільничним слати повістку на 13 липня. Все задля того, щоб побачити мене??? От з таким відношенням і розслідуються злочини в нашій державі. Гнати всю шелупонь в шию. Вчергове переконався, що з 2005 року, коли вперше довелося допитуватись в прокуратурі, там нічого не змінилось», – сумно зазначає депутат.

З відповіддю не забарилася і прокуратура, яка розіслала наступний прес-реліз:

«17.08.2015 року в мережі інтернет розміщена стаття депутата Черкаської міської ради, ВО «Свобода» Нищика Ярослава під назвою «Робота прокуратури не змінилась із 2005 року», в якій йдеться мова про його виклик до слідчого відділу прокуратури Черкаської області.

Прокуратура Черкаської області повідомляє, що інформація у вищезазначеній публікації не відповідає дійсності, оскільки її автор суттєво викривив факти. Так, встановлено, що в рамках кримінального провадження до слідчого відділу прокуратури Черкаської області в порядку ст. 135 КПК України було викликано Нищика Я.В. для участі у проведенні допиту в якості свідка на 12 годину 30 липня 2015 року. Однак, у зв’язку з тим, що вказана особа  з’явилась не у визначений повісткою час, а також необхідністю проведення слідчим невідкладних слідчих дій, Нищику Я.В. було запропоновано зачекати, на що останній відмовився», - йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Черкаської області.

Однак Нищик вирішив останнє слово залишити за собою, уточнивши деякі деталі:

«Я в дописі неправильно вказав час. Написав, що викликали на 11. Насправді мене викликали на 12. І прийшов я за 15 хвилин до 12. А слідчий пропонував мені чекати до 15 години. Бо він зайнятий. Відповідний запис внесений до книги реєстрації, адже мене реєстрували на вході за депутатським посвідченням. Що тепер зроблять: вирвуть листи з книги реєстрації, перепишуть з нуля книгу, виправлять дані коректором чи черканнями? Всерівно суцільне паліво. Зрозуміло лише одне - коментуючи мій допис прес-служба прокуратури не заглядала до книги реєстрації. Тепер хай переписують всю книгу. Забрехались виправдовуючись», – підсумував депутат.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Ярослав Нищик 22.08.2015 17:34
Цитую Богун:
"Вчергове переконався, що з 2005 року, коли вперше довелося допитуватись в прокуратурі...".
А шо ми ше не знаємо? Про Юру і його Ко!

Багато чого. Зокрема те, що в 2005 році я заявив до Прокуратури на підкуп на президентських виборах на користь Януковича, до якого були втягнуті Кузьмінський, Подкоритова, Береза.
Справу зам"яли
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Богун 20.08.2015 00:15
"Вчергове переконався, що з 2005 року, коли вперше довелося допитуватись в прокуратурі...".
А шо ми ше не знаємо? Про Юру і його Ко!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 007 19.08.2015 18:26
Прочерк і нахр*** про таке писати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100