реклама
Sucurity Police

реклама

Частину бульвару Шевченка від вул. Університетської до Байди Вишневецького мерія має намір відремонтувати до Дня Незалежності.  Як розповів «Прочерку» головний комунальник Черкас Олександр Риджанич,  на цій ділянці перекриватимуть рух і стелитимуть новий асфальт.

- Це найбільш проблемна ділянка центральної вулиці міста, дуже розбита дорога, багато проблем з ливневою каналізацією. Будемо піднімати колодязі й міняти покриття, - каже він.

У Черкасах починається частковий ремонт доріг

У Черкасах починається частковий ремонт доріг

На решті бульвару буде проведено ямковий ремонт. Також зараз комунальники готуються робити   його на перехресті Пушкіна – Хрещатик та Котовського – Хрещатик, на ділянках вул. Благовісної, Рози Люксембург, Енгельса, Ільїна та інших. Як запевнив Олександр Риджанич, відремонтують також кільце біля Річкового вокзалу.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Семен Семенович 03.08.2011 11:49
Краще б вони його не робили.Гляньте лише на якість ремонту на Шевченка.Кошмар.Де можна знайти таких бездар?Хоч хто небудь з мерії бачить як вони кладуть горби?А ще хочемо у Європу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Валенттина 03.08.2011 09:39
Уделите кусочек Пастеровского и Громова, там же ужас один, а не дороги :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Елена 03.08.2011 08:33
Гарна новина, але дуже хотілось, щоб мер та його заступники проїхали не в машині, а маршруткою №29 від Героїв Сталінграду до кінцевої по Героїв Дніпра.Можливо вони не знають, що на цій діялянці та на відрізку вулиці Героїв Дніпра 69 - Героїв Дніпра 87 дороги взагалі немає. А мешкають тут десятки тисяч виборців, які сплачують податки і сподіваються, що зможуть ходити нормальними дорагами, а не по коліна в піску
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Alex 03.08.2011 07:40
аха-ха, он видимо по пр.Химиков не ездил, от Сурикова до садов, там вообще НЕТ ДОРОГИ!
"Це найбільш проблемна ділянка центральної вулиці міста, дуже розбита дорога, багато проблем з ливневою каналізацією."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100