реклама

реклама

Черкащани просять у чиновників гроші на лікування

Черкащани просять у чиновників гроші на лікування

Близько 30 звернень надійшло до мерії Черкас через офіційний портал Черкаської міської ради. Переважно черкасці звертаються з питань житлово-комунального господарства (ремонт тротуару, зупинка ліфта, забиття каналізації). Також були звернення, які передані до муніципальної інспекції, а саме: порушення правил благоустрою, робота кафе у нічний час тощо. Про це інформує прес-служба Черкаської мерії.

  Нагадаємо, у міськвиконкомі з початку минулого тижня діє система on-line звернень. Жителі Черкас, маючи доступ до Інтернету, можуть звернутися до посадовців мерії із зверненням, запитанням і пропозицією. Для цього треба зайти на сайт у розділ «Жителям міста» - «Звернення on-line», заповнити поля, написати звернення і відправити лист.

Електронний лист потрапить у відділ звернень міськвиконкому чи у службу 1505, які передадуть його безпосереднім виконавцям. Відповідь заявнику надійде у тій формі, яку він побажає. Наприклад, по телефону, електронкою чи через пошту.

Загалом, за словами начальника відділу звернень МВК Ірини Левченко, за півроку загалом було розглянуто 4 666 звернень громадян, з них - письмових 4532, на особистих прийомах 134.

—   Аналіз звернень громадян за тематикою питань свідчить, що найчастіше зверталися з питання соціального захисту, зокрема надання матеріальної допомоги на лікування - 1849 звернень, актуальними залишаються питання житлово-комунального господарства - 1590 звернень, — розповіла Ірина Левченко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100