реклама

реклама

Голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко, яка йшла в політику з партією «Батьківщина» та є членом однойменної фракції в облраді, каже, що нині їй з цією політсилою не по дорозі.

– Керівництво черкаської «Батьківщини» оточене представниками, які там є ще з часів Олійника (екс-мер Черкас, екс-нардеп Володимир Олійник після Помаранчевої революції приєднався до «Батьківщини», за списком якої 2006-го пройшов до парламенту – ред.). І ці люди ведуть себе не просто непристойно… Їх риторика за останні роки просто вражає: «Віджать…», «Відмить…», «Пропетлять…», «Збить…», «Валить…», – і все це до моєї особи. Бо я, мовляв, не взяла декого з них в заступники. Але я люблю бути відповідальною і справді працювати. Цього ж вимагаю від колег, – зазначила Валентина Коваленко у коментарі «Прочерку».

За словами голови облради, ряди партії слід чистити.

– Бо те, що зараз відбувається в «Батьківщині», матиме оберти. І мені сумно, що хоч нині списки і є відкритими, проте люди не дивляться на представників партії, на тих, хто йтиме з «Батьківщиною». Безперечно, там багато хороших людей, але є й такі особистості, від яких треба відмежовуватися, – зазначила Валентина Коваленко.

За словами Валентини Михайлівни, перед місцевими виборами 7 політсил зверталися до неї з пропозиціями.

– Це і «Самопоміч», і «Відродження», і «Аграрна партія», і «Народна партія», і «УКРОП», і «ЧЕРКАЩАНИ». Були розмови і щодо «Радикальної партії». Чесно кажучи, для мене найближчою була «Самопоміч», але оскільки вони чітко не визначились, чи йтимуть в облраду, то після довгих перемовин я спинилася на «ЧЕРКАЩАНАХ», – пояснила Валентина Коваленко.

реклама

Коментарі  

 
+11 #36 Перекупщик 03.09.2015 09:44
У головихи солідний вибір -= 7 політсил. Думається, що вона як на базарі вдало сторгується і не прогадає. Досвід є.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #35 херсонці 03.09.2015 09:17
Вітаємо черкащан зі створенням такого сміттєзбирально го об`єднання! До нього, як до "липкої стрічки у літній кухні", всі навозні мухи поприліпають. Тепер виборці чітко знають - де зібрався всякий непотріб: у "Черкащанах" :D :lol: :D Нехай валюша побільше їх за собою тягне!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #34 Рептя 03.09.2015 08:48
Хай писменниця йде вже додому та пише лірично-еротичні поеми.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #33 Черкащанка 03.09.2015 08:18
Вірю в нову політсилу. Старі вже вичерпали кредит довіри, набридли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #32 валелюб 02.09.2015 23:43
черкащани це не партия це РИГИ і жаль що .... валя продала ідеї майдану і сама продалась. ЖАЛЬ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #31 Прибьют 02.09.2015 18:50
Бондаренко дійсно ідіот. Спочатку пригрів Булатецького з Дациком, які використали бренд Батьківщини. Потім пригрів цю любительницю "окунів у форелях". Коли Толян відповість за "базар"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #30 Корнет 02.09.2015 18:47
До "черкащан" треба долучити Миколу Булатецького і цей зброд бабла та користі видати "на гора" :-* :-* . Повна безпринципність , повне пристосуванство , бегемотяча шкіра і бульдозерний похід у владу - ОТ ЩО ТАКЕ "ЧЕРКАЩАНИ". Хто за них проголосує??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #29 Сергій Варич 02.09.2015 17:45
Паны Валентино,а що Ви тільки зараз роздивились особливості оточення Анатолія Васильовича? Чи їх яскрава біографія була для Вас таємницею?

Прямо як у класичному фільмі:
- А вы давно знаете этого гражданина?
- К несчастью 10 лет.
- И что же он все эти годы пил, гулял и морально разлагался?
- Нет. Все это время он искусно маскировалься под порядочного человека!Я ему не верю!

https://www.youtube.com/watch?v=qeABgx6HA-U
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #28 Макушенко 02.09.2015 17:28
Цитую Анатолій Б.:
Ви абсолютно не відповідаєте рівню посади, яку займаєте. І на яку потрапили виключно завдяки партії. Весь час партія Вас підтримувала і захищала, не дивлячись на масу Ваших ляпів. А Ви продовжили традіцію Олійника, обгажуючи криницю із якої напилися. Ви і є баласт, і добре, що ми від такого баласту звільнилися.

Правильно,Анато лій Васильович.Без "Батьківщини" вона ніколи б не була Головою ОблРади і ніколи вжн не буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #27 Черкащанка 02.09.2015 16:38
Хорошая компания -Бобов, Нечипоренко и пр. А главное бабла валом . Админресурс уже в наглую используют, да еще где - в школах! Создал себе бывший и сегодняшний админресурс с бывшими рыгами партейку, чтобы их не воспринимали партией власти и подножку на черкащине Порошенко подставили. У его БПП будут проценты тянуть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100