реклама
Sucurity Police

реклама

Обласне управління культури «позичає» у облдержтелерадіокомпанії „Рось” артистів для святкових концертів 22 та 24 серпня на Соборній площі. Одинадцять учасників із п’ятдесяти запропонованих каналом візьмуть участь у півгодинному бенефісі талантів, знайдених на обласному телепроекті „Рось шукає таланти”. Учасники проекту вже мають досвід  виступу в Києві на Всесвітній День захисту дітей. Втім, юні артисти разом із режисером концерту Лідією Пономаренко допрацьовують номери до Дня Незалежності впродовж кількох тижнів.

 Керівник проекту „Рось шукає таланти”, тележурналіст Світлана Немилостива каже, що через суворі стильові межі багатьом учасникам довелося відмовити у відборі для святкових концертів. „До тематики Дня Незалежності обирали національне прославляюче та життєствердне, насичене українським. Я думаю у Лідії Пономаренко достаньо досвіду і смаку, щоби зробити цей концерт не шароварщиною, а взяти й на основі знань, традицій і української цноти подати сучасний рухливий організм концерту. Шароварщина вже відійшла. Режисерка слідкувала на кастингах і за макіяжем, і костюмами: вона вимагає класику українського жанру”, - наголошує у інтерв'ю "Прочерку" пані Світлана.

"Шароварщина вже відійшла"

"Шароварщина вже відійшла"

До двогодинного святкового ефіру телепрограми „Рось має таланти” увійдуть виступи учасників шоу та короткі закулісні інтерв’ю з ними. Експериментальні номери артистів-початківців із уже досвідченими черкаськими музикантами – ось винагорода за талант кращим учасникам шоу. Найменшим же артистам талант-шоу ТРК „РОСЬ” віддячить путівками до табору „Артек”.

rosshukaeta2l

Обласне управління культури запропонувало організувати 24 серпня окрему концертну програму усім учасникам телешоу, втім остаточне рішення про організацію заходу керівництво каналу ще не затвердило. Основна причина – збереження формату телешоу, каже Світлана Немилостива.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Гість 05.08.2011 14:23
Мати земле, та ТРК "РОСЬ"-це суцільна шароварщина на чолі з Немилостивою, Уздеміром, які на цьому шоу тупо рубають бабки, а учасників мають за дурників.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 меломан у шоці 05.08.2011 11:26
та ви на банери їх тільки подивіться!!! ото найкраще відображення суті проекту - формальне наслідування модних талант-шоу!!! а гендиректор Уздемір обіцяв крутий рівень і київських спеців...де вони? рівень монастирищенськ ого телебечення. але точно не черкаського!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100