реклама
Sucurity Police

реклама

фото - УМНС в Черкаській області

фото - УМНС в Черкаській області

Французька компанія «Rasec» практично готова до відкриття в Черкасах першої черги заводу з виробництва торговельного обладнання та касових боксів. Це перший завод компанії в Україні. Для його відкриття французи рік працювали в Черкасах.

 3 серпня Управління МНС області провело зустріч з керівництвом французької компанії, щоб узгодити питання організації виробництва та безпеки. Як повідомляє прес-служба УМНС України в Черкаській області, генеральний директор компанії Марк Андре та керівник проекту Христіан Ріпп зустрілися із начальником обласного Управління МНС, Віктором Гвоздем. Обговорили питання протипожежного захисту об'єкта, а також провели  консультації із провідними фахівцями структурних підрозділів Управління. Також група французьких та українських фахівців перевірила якість проведених робіт, відповідність проектним нормам і протестувала змонтовані на об'єкті системи безпеки.
За висновками співробітників Управління, група компаній «Rasec» з багатьох питань може бути взірцем для українських фірм та підприємств, оскільки питання протипожежної та техногенної безпеки на підприємстві ставить серед пріоритетних.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100