реклама

реклама

Виробник сухариків «Grenki Флінт», дніпропетровське ВАТ «Фактор» на прохання «Прочерку» прокоментувало інцидент із написом на акційних грошах, який можна трактувати як сепаратистський.


Нагадаємо, 25 серпня черкаський журналіст Юрій Дубрава на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомив, що знайшов у пачці сухариків «Grenki Флінт», яку придбав для маленької доньки, купюру в 2 грн із написом «За Славянск ответите», зробленим червоною ручкою. Виробник сухариків, проводячи маркетингову акцію, вкладає в деякі пачки сухариків герметичні пакетики із тою чи тою сумою грошей. Щодо своєї знахідки журналіст припустив, що, можливо, це російська компанія, яка працює в Україні, таким чином «розповсюджує сепаратизм».

Після зустрічі із представником служби безпеки компанії Юрій Дубрава змінив свою думку. «Під час зустрічі він (представник компанії, - ред.) попросив подивитися на купюру, – написав журналіст у своєму наступному дописі у «Фейсбуці». – Оглянувши купюру, попрохав залишити її собі, натомість запропонував аналогічну купюру, але без написів. Він розпитав мене, де купили сухарики, що за сухарики. Жалкував, що не збереглася упаковка від сухариків, щоб на виробництві провести службове розслідування за датою виробництва. За його словами, у компанії були дуже здивовані та збентежені, що у пачку сухариків потрапила купюра із лозунгом сепаратистів. Тож від імені компанії він вибачився переді мною та донькою за те, що трапилося таке прикре непорозуміння.»

Надали всі необхідні роз’яснення представники компанії-виробника і журналістам «Прочерку».

«ВАТ «Фактор» повідомляє про те, що не має до цієї ситуації жодного стосунку, – мовиться в листі, підписаному директором підприємства Г.І. Черашевим. – Так, ВАТ «Фактор» ні якою мірою не підтримує сепаратистських настроїв, більше того, 3 працівника ВАТ «Фактор» були призвані на військову службу в АТО, наше підприємство співпрацює з низкою доброчинних фондів, які підтримують українських військовослужбовців, що перебувають у зоні АТО.

ВАТ «Фактор» є винятково українським підприємством, яке з 2002 року здійснює діяльність з виробництва сухариків і грінок, використовуючи переважно українські інгредієнти, – зазначає керівник підприємства. – Головний офіс і виробничі потужності підприємства весь час були розміщені на території Дніпропетровської області. Засновниками ВАТ «Фактор» є громадяни України, які ніколи не мали ніякого відношення до Російської Федерації. Також необхідно зазначити, що грошові купюри для проведення акції не зберігалися на ВАТ «Фактор», а були отримані в банківських установах, у яких обслуговується наше підприємство.»

Після розмови з журналістом Юрієм Дубравою, який не висловив жодних претензій до ВАТ «Фактор», підприємство вважає інцидент вичерпаним.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #6 UA 03.09.2015 10:20
Сравнить почерки родных и знакомых журналиста. И конец пиару
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Володимир 03.09.2015 07:39
Досі наївно чекаю коли Юрко поверне мені борг. Перші 2 гривні вже він назбирав. Лишилося ще 4998.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 ЖЕК 02.09.2015 22:27
Почерк явно жіночий.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Андреевич 02.09.2015 21:36
И я не я, и купюра не моя и Юра довольный... А почерк директора или инженера с надписью сравнили?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Джон Глэбб 02.09.2015 20:37
Все ломанулись покупать Grenki.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #1 Женя 02.09.2015 18:17
Будут востонавливать !!! К,.овавая власть !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100