реклама

реклама

podp Новий сервіс запровадила Державна податкова адміністрація в Черкаській області. Він називається «Швидка податкова допомога». Як повідомляє прес-служба обласної податкової адміністрації, відтепер жителі віддалених населених пунктів мобільно отримуватимуть консультації на місцях.

 Презентуючи «Швидку податкову», перший заступник голови ДПА в Черкаській області Володимир Коломієць зазначив, що новий сервіс запроваджений для покращення якості обслуговування платників податків у сільській місцевості, створення сприятливих умов для повної та своєчасної сплати податків, а також для оперативного вирішення проблемних питань і запобігання порушенням податкового законодавства.

Мобільні бригади розпочали виїзди уже цього тижня. Першочергово допомогу одержать жителі сіл (селищ), звідки надходить найбільше запитань щодо застосування окремих норм Податкового кодексу. ДПІ у містах Черкаси і Ватутіне організовуватимуть відповідні зібрання за участі представників громадських організацій у багатолюдних місцях, передусім на ринках. Керівники податкових інспекцій особисто виїздитимуть туди, де є проблеми з виконанням бюджетів, зустрічатимуться з керівниками громад і колективами підприємств.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100