реклама
Sucurity Police

реклама

«Черкасиводоканал» активізував роботу із боржниками. На порядку денному – пошук підприємств та споживачів серед населення, які незаконно підключились до мереж водопостачання/водовідведення і не сплачують за воду та каналізацію.

Для цього на підприємстві створено Робочу групу із працівників інспекції для контролю водокористування та промислового водовідведення, служби обліку та реалізації води і стоків, а також цеху мереж водопостачання та водовідведення, зазначають у прес-службі комунального підприємства.

– Із початку пошуків нам вдалося інспектувати вже понад 200 приватних домоволодінь, – каже керівник робочої групи, майстер цеху водопостачання і водовідведення Валерій Власюк. – Адже, зазвичай, саме приватний сектор «грішить» незаконними врізками до мереж чи несанкціонованим користуванням послуг. Водночас, ми проводимо інвентаризацію мереж «Водоканалу», точок водорозбору, уточнюємо ступінь благоустрою.

Основне завдання проведення такої пошукової роботи – зменшення обсягів втрат води. Через нераціональне та незаконне використання «Черкасиводоканал» зазнає значних збитків. Тому під час пошуків робоча група не тільки виявляє незаконні врізки, а й провадить роз’яснювальну роботу для споживачів щодо раціонального використання води, спонукаючи містян до встановлення приладів обліку.

Роботу із виявлення незаконних врізок до мереж «Черкасиводоканалу» та несанкціонованого водокористування проводять із кінця серпня. Відтоді вже виявлено 5 порушників, що підключились до мереж водовідведення та 3 – до мереж водопостачання.

– Закликаємо споживачів вчасно реєструвати усі підключення до мереж водопостачання та водовідведення – це позбавить вас зайвих витрат на легалізацію цих послуг, – наголошує Валерій Власюк.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100