реклама

реклама

За попередніми підрахунками в Звенигородському районі проживає близько 150 дітей воїнів АТО шкільного віку, які вже цього навчального року безкоштовно обідатимуть у своїх навчальних закладах. Про це в ефірі обласного телеканалу розповів голова райдержадміністрації Василь Довбуш.

Таке рішення ухвалили депутати Звенигородської районної ради ще в березні. Однак процес надання цієї послуги ускладнювався тим, що на той час не всі батьки-АТОвці мали посвідчення учасника бойових дій для оформлення необхідних документів. Тож у минулому навчальному році безкоштовно обідали в школах лише до десяти дітей цієї категорії. У районі сподіваються, що цього року зможуть оформити безкоштовне харчування майже на всіх дітей-школярів воїнів АТО, зазначають у прес-службі Черкаської ОДА.

− Харчування кожної дитини для бюджету району обійдеться десь у межах 5-6 гривень на день. Хоч названа сума і здається незначною, однак, на мою думку, це буде непоганою підтримкою для родинних бюджетів АТОвців, − підсумував очільник району Василь Довбуш.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100