реклама

реклама

Співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Черкаській області у взаємодії з УДАІ УМВС в Черкаській області під час проведення спільних заходів правоохоронцями на 121 км автошляху Бориспіль-Запоріжжя, поблизу міста Золотоноша, для перевірки зупинили автомобіль «Opel Astra», за кермом якого перебував 32-річний житель м. Черкаси.


Під час перевірки в салоні автомобіля було виявлено 37 п’ятилітрових пластикових ємностей, заповнених прозорою рідиною з характерним запахом спирту, зазначають у прес-службі ДФС області.

За результатами огляду транспортного засобу складено протокол, яким з незаконного обігу вилучено майже 200 літрів водно-спиртової суміші невідомого походження, орієнтовною вартістю 5,4 тис. гривень.

Наразі тривають заходи щодо проведення експертних оцінок фахівців вилученої підакцизної продукції, встановлюються шляхи походження та канали збуту незаконно виготовлених горілчаних напоїв.

Оперативники фіскальної служби просять громадян обов’язково інформувати про відомі факти незаконної реалізації неякісних та контрафактних паливно-мастильних матеріалів, скрапленого газу або незаконного ввезення нафтопродуктів, скрапленого газу через державний кордон України та їх подальшого обігу на внутрішньому ринку. Чекаємо повідомлень у письмовій формі за адресою: 18002, м. Черкаси, вул. Хрещатик, 235 або за номером телефону чергової частини: (0472) 339-195.

Довідка

Співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Черкаській області у тісній взаємодії з УДАІ УМВС в Черкаській області в межах спецоперації «Акциз-2015», спрямованої на детінізацію ринку обігу підакцизних товарів, здійснюють відпрацювання території обслуговування щодо можливих порушень вимог Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв і тютюнових виробів» від 19.12.95 № 481/95‑ВР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100