реклама

реклама

Набір до нової поліції в Черкасах розпочнеться з 21 вересня. Керівництво УМВС України в області та міста визначили заходи, які необхідно здійснити в Черкасах задля ефективного проведення відбору претендентів на роботу в поліції. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив міський голова Сергій Одарич.


За його словами, «приймальна комісія», до якої всі охочі влаштуватися в нову поліцію зможуть подавати документи, розміщуватиметься на вулиці Дашковича в колишньому будинку тютюнової фабрики (поблизу тамтешнього Будинку культури). Наразі звідти виселяється Центр гостинності, який отримає інше приміщення на території колишньої фабрики.

За словами пана Одарича, прийом документів триватиме приблизно два тижні, після чого відібрані курсанти проходитимуть навчання на базі Інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

– Сподіваюся, на початку грудня нові поліцейські вийдуть на патрулювання черкаських вулиць, – зазначив Сергій Одарич. – Наразі виконувати цю роботу міліції на добровільних засадах допомагають громадські формування, створені Автомайданом, Самообороною. Тепер у охочих є можливість ввійти до складу поліції й отримувати стабільний дохід (8-10 тис. грн), їздити на хороших машинах, носити гарну форму.

За словами пана Одарича, загалом до черкаської поліції ввійде близько 400 осіб.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 стабилизец 07.09.2015 21:01
что ж, делаем ставки, будут ли в полиции сплошь мажоры или для приличия чуток простыми смертными разбавят.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 йййй 07.09.2015 20:16
они незаконны пошлю их куда подальше. есть только законная милицыя!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100