реклама

реклама

Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко вважає, що в судовому процесі над Юлією Тимошенко створений небезпечний прецедент, який можна умовно назвати «прецедентом Азарова»: коли незадоволення державної посадової особи (Прем’єр-міністр України) і політика (голова Партії регіонів) тим, як поводила себе Ю.Тимошенко (яка розповідала про неефективну діяльність М.Азарова та на її думку корупційні дії, які мали місце під час попередньої діяльності його та його родини) вилилося в рішення представника прокуратури та судді щодо арешту.  «Це, очевидно, ввійде в судову практику з умовною назвою «прецедент Азарова», оскільки насправді тональність таких політичних дискусій характеризує всі дискусії у Верховній Раді, політичні ток-шоу та все нинішнє українське політичне життя», - зазначив М.Томенко.

Микола Томенка прийшов у якості свідка у червер, 4 серпня, до Печерського суду (фото Мустафи Найєма)

Микола Томенка прийшов у якості свідка у червер, 4 серпня, до Печерського суду (фото Мустафи Найєма)

Більше того, Віце-спікер, куратор черкаської «Батьківщини», нагадав, що, згідно з останніх соціологічних досліджень, в такій тональності про діяльність Прем’єр-міністра М.Азарова та Уряду Азарова висловлюється більшість громадян України. «За логікою такі критичні і жорсткі висловлювання щодо діяльності Прем’єр-міністра є достатньої умовою щоби заарештувати більше половини населення країни», - підсумував він.

Тому Микола Томенко назвав неприпустимим використовувати правоохоронні органи  «з метою захисту та підтримки одного політика, який знаходиться при владі, через арешт іншого, який знаходиться в опозиції». «Демократія не придумала іншого шляху, як вибори, де суспільство повинно визначити хто на даний момент кращий або гірший політик; кому воно довіряє більше або менше», - наголосив М.Томенко.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100