реклама

реклама

Черкаські суб’єкти господарювання, які обрали спрощену систему оподаткування, за січень-серпень 2015 року перерахували до місцевого бюджету понад 67,8 млн грн єдиного податку, що на 11,7 млн грн перевищує минулорічні надходження.

Окрім цього, за першу декаду вересня поточного року вже надійшло понад 1,5 млн грн вказаного податку.

У розрізі структури надходжень з єдиного податку за 8 місяців 2015 року внесок підприємців-фізичних осіб до бюджету м. Черкаси склав майже 50,9 млн грн. Юридичні особи, які використовують спрощену систему, перерахували до міської скарбниці майже 17 млн грн.

– Таким чином, порівняно з січнем-серпнем 2015 року, підприємці-фізичні особи збільшили сплату єдиного податку на 25,6%, а юридичні особи – на 8,4%, – повідомив в.о. начальника Державної податкової інспекції у м. Черкасах Максим Криштопа.

Максим Криштопа відзначив, що наведена аналітика свідчить про стійку тенденцію до збільшення надходжень єдиного податку від підприємців-спрощенців, які розвивають свій бізнес у Черкасах. Зі свого боку, фахівці ДПІ у м. Черкасах створюють максимально комфортні умови для ведення бізнесу, забезпечуючи його представників безкоштовними якісними адміністративними та сервісними послугами, зазначають у прес-службі установи.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100