реклама
Sucurity Police

реклама

На черкаському фестивалі обиратимуть найкращого Робін Гуда

На черкаському фестивалі обиратимуть найкращого Робін Гуда

28 серпня, у неділю, в сквері імені Богдана Хмельницького (біля ресторану «Чайка») відбудеться всеукраїнський фестиваль середньовічної культури «Замкова Гора». За історичними довідками саме на цьому місці кілька століть тому розташовувалося стародавнє городище й останки Черкаської фортеці. Про це інформує прес-служба черкаської мерії.  На жителів міста чекають: справжні лицарські бої, театралізовані постановки від майстрів класичного та сценічного фехтування, стрільба з лука та багато іншого. «Родзинкою» ж дебютного фестивалю стануть виступи живих статуй та феєричне фаєр-шоу від творчої групи «Джайра».

Протягом усього дня відвідувачі фестивалю зможуть позмагатися за найкращий костюм, спробувати себе у ролі лучника та Робін Гуда, взяти участь в аукціоні та просто насолодитися цікавим відпочинком із родиною та друзями. Наймолодші з відвідувачів отримають у подарунок льодяники, кульки та море розваг.

Ідея створення фестивалю виникла у результаті плідної співпраці Міжнародного благодійного фонду «Паросток» допомоги дітям та молоді й обласної громадської організації Козацтва Вільної України.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100