реклама
Sucurity Police

реклама

Власник цукрозаводів Геннадій Бобов радить керівникам сільгосппідприємств реалізовувати цукрову сировину тільки за передоплатою

Власник цукрозаводів Геннадій Бобов радить керівникам сільгосппідприємств реалізовувати цукрову сировину тільки за передоплатою

Розширену виїзну нараду на тему відкриття сезону цукроваріння провів 5 серпня заступник голови Черкаської облдержадміністрації Василь Корнієнко в Жашківській райдержадміністрації.

 В нараді взяли участь начальник Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Вадим Рудишин, голова Жашківської райдержадміністрації Олександр Павлов, власник ТОВ «Панда», Герой України Геннадій Бобов, власник ПП «Референт» Михайло Гугман, голови Уманської, Тальнівської, Монастирищенської, Маньківської, Христинівської райдержадміністрацій, керівники сільгосппідприємств та фермерських господарств, котрі спеціалізуються на вирощуванні цукрової сировини, та директори Селищанського, Тальнівського, Цибулівського, Жашківського та  Іваньківського цукрових заводів.

Яу інформує прес-служба ОДА, у нинішньому сезоні цукроваріння в області працюватимуть сім цукрових заводів, на більшість із них прийшли нові власники.

Керівники деяких сільгосппідприємств висловлювали побоювання, чи власники цукрових заводів стовідсотково розрахуються з ними за вирощену сировину. На це власник ТОВ "Панда" Геннадій Бобов порадив їм її реалізацію здійснювати лише за передоплатою. Більше того, він як власник цукрового заводу висловив готовність укладати угоди з усіма бажаючими.

Заступник голови облдержадміністрації Василь Корнієнко наголосив на необхідності до 8 серпня цього року завершити укладання між зацікавленими сторонами угод про співпрацю.

Скориставшись нагодою, власники цукрових підприємств наголосили і на потребі в розширенні посівних площ під посів цукристих в 2012 році.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100