реклама

реклама

фото - УМНС в Черкаській області

фото - УМНС в Черкаській області

7 серпня в обласному центрі, близько 21-40, психічно хворий молодик підпалив квартиру,  після чого забарикадував до неї вхід. Про це інформує прес-служба УМНС в Черкаській області.  Інформація про пожежу в трикімнатній квартирі по вулиці Калініна, до оперативно-диспетчерської служби надійшла з запізненням, тому, коли на місце події прибули перші пожежні підрозділи, квартира на п'ятому поверсі була повністю охоплена вогнем, а люди на верхніх поверхах опинилися у вогняній пастці.
Як стало відомо, пожежу спричинив, психічно хворий двадцятирічний онук домогосподарки. Перебуваючи у реактивно агресивному стані, чоловік вигнав із квартири своїх родичів, після чого підпалив усі три кімнати. Аби перешкодити діям пожежних, які прибули на місце виклику, на вході до квартири з домашніх меблів він створив справжню барикаду.
Аби потрапити у середину охопленого вогнем приміщення, пожежним довелось залучати автомобільну та штурмові драбини.
Через складність пожежі та велику загрозу життю людям, по гарнізону було оголошено підвищений номер виклику. Для порятунку людей на пожежі працювало одразу п'ять спеціальних ланок газодимозахистної служби.
У черговий раз, через насадження дерев та відсутність вільного під'їзду до будинку, рятувальники не змогли залучити для евакуації людей спеціальну техніку і вимушені були рятуючи людей по штурмовим драбинам ризикувати власним життям.

фото - УМНС в Черкаській області

фото - УМНС в Черкаській області

Завдяки оперативності та професіоналізму пожежних, жодна людина не постраждала. Усього з небезпечної зони вдалось евакуювати 11 людей, серед яких були дворічна дівчинка та п'ятирічний хлопчик.
Винного у підпалі молодика було затримано та передано медикам спеціалізованої бригади швидкої допомоги.
На пожежі працювало 27 співробітників управління МНС з 5-ти пожежно-рятувальних підрозділів Черкаського гарнізону. Для боротьби із вогнем та евакуації людей було задіяно 8 одиниць пожежних та спеціальних автомобілів.
О 22 годині 55 хвилин, пожежу було ліквідовано.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100