реклама

реклама

Колишній мер Черкас протестує проти парламентського втручання в роботу "незалежного суду"

Колишній мер Черкас протестує проти парламентського втручання в роботу "незалежного суду"

Скликання позачергової сесії Верховної Ради через арешт лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко суперечить здоровому глузду і не відповідає нормам Конституції. Про це в ексклюзивному коментарі інформагентству УНН сказав народний депутат від Партії регіонів, колишній мер Черкас Володимир Олійник.

 "У депутатів є виключне право скликати позачергову сесію у разі наявності 150 підписів. Але якщо така позачергова сесія буде присвячена розгляду конкретної судової справи, то це буде неконституційним діянням. Влада ділиться на три гілки – виконавчу, законодавчу та судову, і Конституція забороняє втручатися одній гілці влади у діяльність іншої", - зазначив В.Олійник.

Він зауважив, що такий підхід не відповідає здоровому глузду та європейським нормам. "Не можна робити виключення для судових процесів відносно окремих громадян. Це є неконституційна пропозиція, і я особисто як народний депутат на неї не відгукнуся", - сказав парламентарій.

Раніше повідомлялося, що за словами заступника голови Верховної Ради України Миколи Томенка, опозиція має намір ініціювати проведення позачергової сесії парламенту.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+9 #6 Правда 09.08.2011 10:06
Чому Володимира Олійника називають Гарбузом? А тому в яких він "компаніях" не був він завжди тим людям підсовував гарбуза. От візьміть канівську четрвірку, був був разом із ними, а потім НА тобі гарбуза; більш яскравий приклад Юля, як тільки він не розхвалював ЮВТ, в Помаранчеву революцію водив хороди і НА тобі гарбуза і так куди не кинсь він після себе оставляв гарбуз. Я думаю нам не довго прийдиться чекати і побачим як віе підсуни Партій регіонів гарбуза. Одним словом гарбуз завжди є Гарбузом Олійником
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #5 Семен Семенович 08.08.2011 17:06
Як він обрид!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #4 патриот 08.08.2011 15:17
Стыдно только то, что "уважаемый" Владимир Олейник был когда-то нашим мером!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Микола 08.08.2011 14:11
Новости про нашего земляка
http://ord-ua.name/2011/07/28/delo-vyazmitinova-udastsya-li-kupit-pecherskij-sud/?lpage=1
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Вова 08.08.2011 13:29
.....ты чудак на букву мэ вова
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 Гарбузові руки ніщо некра 08.08.2011 13:24
Гарбуз забув, що дружка його Вязика ще не судили і той може розкрити рот і розкаже як бланки із підписами Гарбуза оказались в папці Вязика. Цікаво буде послухати цього афереста із земельних питань. То яку все таке роль відіграв із земельних аферах Гарбуз?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100