реклама

реклама

В Умані на території міського відділу УМВС України в Черкаській області 18 вересня відбулось урочисте шикування правоохоронців, які забезпечували охорону громадського порядку під час масового перебування брацлавських хасидів.


– Зведений загін правоохоронців Черкаської області спільно з поліцейськими Держави Ізраїль своє завдання з охорони громадського порядку виконали. Святкування іудейського нового року пройшло без особливих пригод. Усі побутові конфлікти були вирішені швидко і професійно, – зазначив під час заходу начальник УМВС України в Черкаській області Владислав Пустовар.


Владислав Володимирович також нагадав про набір до лав патрульної поліції м. Черкаси, який стартує 21 вересня.


Заступник міського голови  Людмила Кирилюк подякувала співробітникам органів внутрішніх справ за допомогу місту під час перебування тут паломників-хасидів, яких цього року прибула рекордна кількість, та вручила кращим правоохоронцям Почесні грамоти виконавчого комітету Уманської міської ради.


По закінченню заходу співробітники органів внутрішніх справ відбули до місць постійного несення служби.

Довідка

Із 13 на 14 вересня іудеї відзначили 5776-й Новий рік – Рош-га-Шана. Цього року на святкування до м. Умань, за офіційними даними, прибуло 29490 брацлавських хасидів, із них – 64 жінки та 3161 дитина. Прочани приїхали з 21 країни. Найбільша кількість паломників – з Ізраїлю. Відвідали Умань також громадяни США, Великобританії, Франції, Італії, Туреччини, Канади, Німеччини та інших країн. В організації громадської безпеки був задіяний зведений загін в кількості 400 співробітників органів внутрішніх справ області. Також допомагали правоохоронцям 15 ізраїльських поліцейських, зазначають в Уманській міськраді.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100