реклама

реклама

Майже два місяці мають „Черкаські мавпи”, щоби підготувати команду до успішного старту в суперлізі 1 жовтня. Команда днями повністю укомплектувалась баскетболістами. Від початку серпня спортсмени тренуються двічі на день, до зали поки що не поспішають.

  Головний тренер команди Володимир Холопов уже розпочав тренування із гравцями: „Нам потрібно зігратися, щоби гравці познайомились добре, почали відчувати одне одного. Два місяці для цього достатньо. Працюємо щоденно з одним вихідним на тиждень. Зараз виключно налягаєм на фізичну підготовку. Використовуємо пісок і аеробіку, щоби надалі уникнути травм”.

Команда активно тренується на дніпровському піску

Команда активно тренується на дніпровському піску

Команда поновилась гравцями на сімдесят відсотків. Цього сезону в її складі п’ять легіонерів, які мають досвід гри у потужних  чемпіонатах Італії, Туреччини, Китаю тощо: Мільян Пуповіч та Іван Божняк (Сербія), Войдан Стояновскі (Македонія), Раян Райт (Канада), Моріс Алмонд (США).

Мільян Пуповіч вже грав з „Черкаськими мавпами” у сезоні 2008-2009 року, тому знає український баскетбол, черкаський зокрема із середини. „Я вважаю, що 2 місяці на підготовку більш, ніж достатньо для нас, щоби задати жару. Попрацювати, оцінити можливості кожного гравця, створити командний дух і зробити ривок у суперлізі. Дуже важливо відчувати одне одного у грі, а для цього треба хороша атмосфера у стосунках гравців поза межами залу”, - каже досвідчений Мільян.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Василь 09.08.2011 14:56
А де свої, вихованці з Черкас?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 юр к-о 09.08.2011 12:29
не черкаські мавпи, виходить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100