реклама

реклама

Народний депутат від Черкащини, БЮТівець Ігор Єресько зараз на Хрещатику неподалік Печерського суду. Розповідає, що проводить прийом громадян  у своїй палатці, яка тут одна від Черкащини.

 - Це не наметове містечко. Ми маємо право проводити прийом громадян, - каже «Прочерку» депутат. – Ось щойно до мене приходили люди, які хочуть видати підручник. Ми говорили про те, чим я можу їм допомогти.

Соратник Єреська, депутат Черкаської міськради Микола Булатецький також на Хрещатику: демонструє підтримку Тимошенко з боку черкащан (фото - "Українська правда")

Соратник Єреська, депутат Черкаської міськради Микола Булатецький також на Хрещатику: демонструє підтримку Тимошенко з боку черкащан (фото - "Українська правда")

За інформацією пана Єреська, у вчорашній сутичці з беркутівцями, яка виникла під час перевезення ув’язненої Юлії Тимошенко,  ніхто з черкащан не постраждав. Не бачив депутат тут і правоохоронців із нашої області.

- Є з Дніпропетровська, Донецька. Причому їх висаджують чомусь із гелікоптерів. Я вважаю, що сам факт наявності в центрі міста чотирьох з половиною тисяч фізично дужих і озброєних людей насторожує. Виходить, що вони не виконують свої функції на місцях, а сидять тут і нудяться в автобусах.

За словами Ігоря Єреська, зараз депутати відпочиватимуть, щоб чергувати вночі, оскільки очікують спроби «зачистити територію».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Факти 09.08.2011 13:15
В Києві, як і вГреції є все, тільки в Черкаській області немає нічого. В понеділок навіть обласний секретаріат БЮТ не вийшов. УНП співало пісню із " Міміно", а БЮТ "Когда в товарищах согласія нет" Поки Коваленко не стане керівником обласного БЮТу толку не буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Вітя Бульба 09.08.2011 11:28
Єресько хоче в наступні депутати, Булатецький- не знайде сьогодні собі місце, а Толя Бондаренко молоток, подалі від об'єктивів! А, де ми на цій ярмарці пихатості, копаємо собі картопельку!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100