реклама

реклама

З 855 населених пунктів Черкаської області 824 – це села, які мають неабияку перспективу у туристичному плані, повідомляє УНН-Центр.

Селяни Черкаського краю уже розпочали роботу в цьому напрямку. Перші зелені агросадиби та тематичні села уже є в Чигиринському, Смілянському, Звенигородському, Черкаському районах.

До кінця року на Черкащині мають запрацювати ще декілька тематичних сіл у Гельмязеві Золотоніського району, Хмільному, що на Канівщині, а також у Кам’янському, Чигиринському та Черкаському районах.

"Для успішної реалізації туристичних проектів не потрібно залучаючи великого ресурсу. Цікаві конкурси, майстер-класи, ігри, українська кухня, і, звичайно, історія та природа – ось що приваблює відпочиваючих", - поділилася, на прохання корреспондента, господиня агросадиби в Моринцях на Звенигородщині, Віра Чепурна. В неї нещодавно побував тисячний турист, до речі, з Франції.

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Борис Юхно 22.09.2015 15:54
"Селяни черкаського краю розпочали роботу в цьому напрямку" не уже, а приблизно 10 років тому. Журналістів возили в садиби, які вже тоді приймали канадців, німців і поляків. Усього таких було близько сотні, розкручували цю справу брати Томіленки. Тільки добру справу влада благополучно пох..рила, а тепер видає за небачене "ноу-хау".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Артем 22.09.2015 15:34
Мені потрібен. Цього року замість моря та Карпат поїхав з дружиною з палатками на 4 дні в піший похід. Через Суботів-Вдовичине-Матвіївку-Головківку-Мельники-Медведівку! Вражень море, ані трохи не пожалкували! Маса цікавих людей, рамяток тощо! І доречі ми часто таким чином вибираємось. Ночуємо в гостьових будинках по селах! Це круто! В Європі це нормальне явище!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Черкащанин 22.09.2015 15:29
Це якийсь театр абсурду. Кому потрібні "агросела"?
Віра Чепурна каже, що прийняла недавно 1000-го туриста. Судячи по статті у виданні "День" впеше вона почала працювати над "агроселом" в 2005 році, коли взяла кредит на розвиток. Пройшло 10 років. За 10 років - 1000 туристів. В рік - по 100 чоловік.

Кому потірбний ваш "зелений туризм"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100