реклама
Sucurity Police

реклама

9 жовтня о 19.00 на стадіоні «Центральний» два видатні виконавці фанку та якісного року «Бумбокс» та «Pianoбой» дадуть спільний концерт на підтримку збірних команд України з футболу та команди майстрів «Черкаський Дніпро».


Гурт «Бумбокс» заснований у 2004 році вокалістом гурту «Графіті», черкащанином Андрієм Хливнюком та гітаристом гурту «Тартак» Андрієм «Муха» Самойло. Переважна більшість пісень «Бумбоксу» виконується українською мовою, але є композиції російською та англійською. Станом на сьогодні гуртом випустив 6 студійних альбомів, а п’ять композицій – «Хоттабич», «Квіти в волоссі», Вахтерам», «Наодинці», «Пепел» – стали саундреками до популярних фільмів. У 2012 та 2013 роках фронтмен гурту Андрій Хливнюк ставав лауреатом музичної премії «Yuna» у номінації «Кращий автор слів».

«Pianoбой» – сольний проект українського музиканта Дмитра Шурова, колишнього піаніста гуртів «Океан Ельзи», «Esthetic Education» та Земфіри. Проект «Pianoбой» заснований у 2009 році. Виконує пісні українською, російською та англійською мовами. У проекті також бере участь рідна сестра Дмитра Ольга Шурова. На рахунку проекту два альбоми: «Простые вещи» (2012) та «Не прекращай мечтать» (2013). У квітні 2014 року «Pianoбой» записав кліп на пісню «Родина». А в червні 2014-го запланований у Москві концерт гурту потрапив під заборону керівництва російської столиці. У Черкасах «Pianoбой» виступить уперше.

Про це повідомляють у прес-службі ФК «Черкаський Дніпро».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100