реклама

реклама

Інформація про те, що прокуратура міста Черкаси викликала власного кореспондента «Інтера» у Черкасах Станістава Кухарчука для дачі показів в суді в якості свідка у справі силового розгону активістів на дамбі 20 лютого минулого року не відповідає дійсності. Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Черкаси.

«Вказані виклики прокуратурою міста Черкаси не здійснювалися, оскільки процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні на прокуратуру міста не покладалося і, відповідно, державне обвинувачення в суді з даного питання на даний час прокуратурою міста не підтримується», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, як інформував власний кореспондент телеканалу «Інтер» у Черкасах Станіслав Кухарчук, черкаська прокуратура викликала його дати свідчення, сплутавши з винуватцями майданівських подій. Стенограму розмови з представником міської прокуратури він викладав у соцмережі «Фейсбук».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #4 Стас Кухарчук 23.09.2015 20:14
Брешу напевно я та Сергій Дністрян(операт орICTV). Пресс-служба прокуратури , коли писала спростування забула, що я вказував у своєму дописі ще його.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Іван Іванченко 23.09.2015 14:30
Яка для пересічних громадян різниця, чи журналіст викликався працівником обласної прокуратури чи міської? Суть же в зовсім іншому - у відношенні працівника прокуратури до своєї роботи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Нина 23.09.2015 13:19
то ж наверное областная прокуратура.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Ольга 23.09.2015 13:14
То хто з них бреше?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100