реклама

реклама

Нинішні представники на місцевих виборах команди Порошенка Олександр Радуцький та Микола Мирза не сприймають критику міського голови Сергія Одарича на адресу черкаського списку БПП.

Сергій Одарич і Олександр Радуцький - суперники не лише в міськраді, а й на місцевих виборах

Сергій Одарич і Олександр Радуцький - суперники не лише в міськраді, а й на місцевих виборах

Нагадаємо, що Одарич раніше повідомляв про пропозицію, яка надійшла до нього від Президента, щодо спільного списку ПВД і БПП. Проте згодом Сергій Одарич повідомив, що відмовляється об’єднуватися на виборах з Блоком Порошенка. Мовляв, там «вельми сумнівні особи».

– Я навіть не хочу на цю тему спілкуватися, – каже Олександр Радуцький. – Моє завдання – навести порядок у місті. Цим я і займаюся. І звертаю увагу на те, що ми формували і приймали бюджет розвитку вперше без міського голови, а депутатським корпусом разом з департаментом. Ми пам’ятаємо, як Черкаська міська рада подолала вето міського голови на проект Програми соціально-економічного розвитку. Згодом ми все рівно прийняли бюджет розвитку і стали робити капітальні ремонти шкіл, садочків, закладів охорони здоров’я. Ось чим ми насправді займаємося і надалі житимемо Черкасами. А коментувати оці заяви Одарича щодо сумнівних осіб у списку «з кримінальним минулим»… Та він сам можна сказати, що судимий, бо звільняв людей з міськради незаконною, і про його судову тяганину з цього питання усім відомо.

Микола Мирза доповнює Радуцького, зазначаючи, що всі хороші для Одарича, поки є його друзями.

– Я з Сергієм Олеговичем був багато років разом, підтримував його і казав, що він має бути міським головою. Поки я був з ним разом, то був прекрасною, порядною і чесною людиною. Таким був і Олександр Радуцький. Тільки-но наші погляди розійшлися, як він нас всіх записав у злочинці, – дивується Микола Мирза. – Як можна називати членів команди БПП екс-регіоналами чи злочинцями? У нас, наприклад, є Олег Скалько, який пройшов майдан, є люди, які пройшли війну. Я є засновником групи «Патріот», яка займається звільненням військовополонених.

Мирза заявляє, що насправді багато людей відмовилися балотуватися від Вільних демократів. Тож Одарич бере як не підлеглих, то тих, хто працює на підприємствах, які мають до нього стосунок.

- А тепер він ще й розповідає, нібито йому дзвонив сам Президент, щоб домовитися щодо виборів. Та я не вірю цьому. У Президента що, більше справ немає? Крім того, вони вже намагалися співпрацювати на минулих виборах, але з цього нічого не вийшло. Тоді попри домовленість 50 на 50, від ПВД до міськради зайшло 13 депутатів, а від БПП лише 4… То чи варто Порошенку наступати на ті самі граблі? Щодо заяв Одарича, коли він став говорити, що відмовився від об’єднання з БПП, - це просто піар. Насправді ж на сьогодні він абсолютно самоусунувся від роботи, від розвитку міста. Та ми бачимо, що і без нього все в місті вдається, дороги і школи ремонтуються, – зауважив Микола Мирза.

реклама

Коментарі  

 
0 #53 [email protected] 27.09.2015 10:23
Цитую риа:
цей хоть народився і виріс в місті а Одарич тут ніколи й не жив.

Да и что... пусть будет самым ... отм....ком, но зато он же "наш"...))))
Самому не смешно от такой логики?
А по мне пусть будет хоть с Марса, но если он не будет красть бюджет и брать взятки и будет заботится о городе и его жителях то "хай буде"...))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #52 [email protected] 27.09.2015 10:17
Цитую Свидетель:
Радуцкий мы помним как ты Тулубу монетку выдавливал. Хи - хи. Шестерил. Максимум депутатство светит.И не мечтай!

А можно подробней...такого не слышал...)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #51 ветеринар 27.09.2015 09:06
Радуцького .....! А то не похож на слугу народа!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #50 Марина 27.09.2015 08:50
Цитую блазень:
Порада . Як Порошенку і його БПП хоть якось підняти свій, НМД, стрімко пікіруючий рейтинг перед виборами- нарешті самому Петру Порошенку лічно приєднатись до санкцій. та не ждати покупців на неї, а публічно закрити, або, найкраще взорвати або зруйнувати власну фабрику в Ліпєцку. Чи йому замало грошей , яки оставляють українці в крамницях, купуючи його цукерки? 8)

Заметьте очень дорогие цукерки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #49 Марина 27.09.2015 08:49
Цитую 007:
Когда в Украине нужно назначить какую-нибудь коррумпированну ю св...чь на ответственный пост, непременно приводится один аргумент — это крепкий хозяйственник. Мол, не время обсуждать личные качества и политические взгляды. Главное — профессионализм , а уж потом все остальное.
Двадцать четыре года Украина смотрит фильм ужасов под названием «Возвращение крепких хозяйственников »Не понятно вообще, откуда «крепкие хозяйственники» могут взяться в Украине. Было бы еще понятно, если бы такая формулировка была в ходу в Швейцарии или Норвегии, где страны развиваются, богатеют и идут в ногу с прогрессом.«Крепкий хозяйственник» из Донбасса — это клеймо. Функционера с таким опытом нельзя на пушечный выстрел допускать к государственным должностям. Результат их «профессионализ м а» мы ежедневно наблюдаем в новостях. Неужели этого мало, чтобы сделать соответствующие выводы.

Молодец,прекрас ный комментарий!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #48 Влад 27.09.2015 08:46
Б.группировка "солидарность".куда так же входят- все рыгоаналы,"удар".антинародный фронт" Яценюка,-это 5 колонна кремля.Все их действия направленны на усиление соц.напряжённости в Украине.Конечно же развязав 3 Майдан мы преподнесём большой подарок х..лу(путину),поэт ому своё отношение к порошенко и его банде, мы должны засвидетельство вать на выборах.Ни одного голоса рыгоф..шисткой банде им."шоколада"!!!4
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #47 Имой! 26.09.2015 19:47
Цитую смс:
зеленый-мой любимый цвет

"Фонари и окна гасит город сонный.
На высоких крышах дремлют облака.
А мне опять приснился крокодил зеленый.
Зеленый-презеленый, как моя тоска."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #46 Свидетель 26.09.2015 17:21
Радуцкий мы помним как ты Тулубу монетку выдавливал. Хи - хи. Шестерил. Максимум депутатство светит.И не мечтай!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #45 смс 26.09.2015 15:40
зеленый-мой любимый цвет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #44 007 25.09.2015 13:23
У виборчих гаслах президента України П. Порошенка і його партії поменшало оптимізму. Так, більше року назад головним лозунгом президентської кампанії П. Порошенка було - «Жити по-новому». А вже на місцеві вибори, які відбудуться 25 жовтня, президентська партія «Солідарність» йде із гаслом «Зберегти країну!».

Про це у Фейсбуці пише член партії «Батьківщина», кандидат у депутати Київської міської ради Андрій Павловський.

«Спочатку було радісно-оптимістичне "Жити по-новому", потім нейтральне "Єднаймося", тепер дожилися до того, що треба "Зберегти країну!"», - відзначає політик у своєму пості.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100