реклама

реклама

Жорстоке побиття дідусів на очах у онука спричинило широкий резонанс у місцевих і національних ЗМІ

Жорстоке побиття дідусів на очах у онука спричинило широкий резонанс у місцевих і національних ЗМІ

Другого єгеря, який побив пенсіонерів у Хвильово-Сорочиному на Золотоніщині, суд випустив на підписку про невиїзд.  Про це «Прочерку» розповіла начальник відділу зв’язків із громадськістю УМВС України в Черкаській області Наталія Таран. Нагадаємо, що одного єгеря,  місцевого жителя Хвильово-Сорочиного, Романа Х.  було випущено практично відразу після затримання. Інший, працівник ТОВ «Екосистема» пан Л. перебував під вартою. Нині і він на свободі.

- Міліція зробила все можливе, затримала їх, а суд випускає, - каже пані Наталія. Коли завершиться слідство, за її словами, невідомо.

Резонансна подія трапилася кілька тижнів тому. Двоє дідусів ішли з онуком по вулиці, а повз них на шаленій швидкості промчав джип. Один з пенсіонерів махнув рукою, показуючи на знак обмеження швидкості. На це водій джипа та пасажир ( єгері одного з мисливських господарств) вийшли з машини і побили пенсіонерів на очах у дитини.  Після  цього спокійно поїхали далі. З тяжкими травмами пенсіонери перебували в Черкаській обласній лікарні.  Жителі села обурені подією, а хлопчик, який був свідком, боїться приїздити в село до бабусі й дідуся.

реклама

Коментарі  

 
+19 #13 отакої 11.08.2011 18:54
і як у цього проплаченого "любителя правди" вистачає совісті отаке писати, то складається враження, що нещасні, бідні єгері на джипі просто жертви "злих" дідусів з дитиною і собачкою. Тоді вже розкажи людям як ці єгері деяких місцевих підприємців за ногу до дерева прив'язували та знущались з інших. Однак ніхто заяв не писав на них, бо боялись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #12 osa 11.08.2011 10:39
Вражає коментарі деяких "ображених", за їхнею логікою пенсіонерам забороняється робити будьякі зауваження "шумахерам" і "тайсонам". Я не розумію, у них що батьків не було, чи їх косуля народила,вони звинувачують пенсіонерів що за них заступилися діти, та страшно коли діти стануть байдужими до горя батьків, а цих найманих "писак" хотілося запитати щоб вони робили коли їхніх батьків так били, що вони свідомість втратили. А дітям так триматися, цю "босоту" давно потрібно помісти в загоророжу, якщо не в тюремну, то хочаб збудувати такуж у їхньому лісницві, може хоч там їхня "рідина" в голові попробує перетворитися на мозок!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-19 #11 практик 11.08.2011 02:39
а если бы егери ехали на "ЗАПОРОЖЦЕ" может и "дедушки" притензий не имели и народ муху салом не кормил. Это особенно важно в малонаселённой местности, где появление новых людей и авто сразу
бросается в глаза и пробуждает недовольсво местного населения "чужаками" .Подобных ситуаций на дорогах тысячи
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-18 #10 сама правда 10.08.2011 22:56
"Жорстоко " побитий дедушка,через неделю возил на Газельке людей на работу.Наверное всего-навсего захотелось содрать денег с невинных егерей!!!Ха-ха,облом!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-15 #9 сама правда 10.08.2011 22:21
Прочитав в интернете статью"Егеря -боксеры"нужно сделать правильные выводы,как вести себя на дороге.Автор который ее писал даже не знает правильного названия населенного пункта,где случились эти неприятные события.Этот "крутой" дед,даже местных предпринимателе й держит под "колпаком",совая визитку своего влиятельного сына та угрожая судом,бо те нелегально взяли его на работу.Он шантажирует их без стыда и совести.Местные жители Хвилево-Сорочин огорчены поведением этого деда,хорошо только тем,кого часто он угощает выпивкой в местном магазине и рассказывает,чт о он хозяин жизни этого села.Уважаемые,если Вам на дороге встретится,дед который будет прыгатьпьяный под авто и показывать непристойные жесты,а для его возвроста это,неприлично-остановитесь,по благодарите и обойдите "десятой дорогой".Если-бы это случилось с простым дедушкой,то ничего бы этого не случилось,а тут влиятельные сын и дед.Как писал Т.Г.Шевченко:"Нема правди,одна кривда".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #8 Черкащанин 10.08.2011 15:29
Якщо можна то краще підкажіть скільки коштує "замовна" стаття в "прочерку", тому що склалось враження що в місті немає більш резонансних і жорстоких злочинів крім цього вуличного "мордобою"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #7 real true 10.08.2011 11:02
Если бы у этих дедов не оказалось никаких покровителей, то эти "ДОБЛЕСТНЫЕ" егери и дальше безнаказанно избивали бы людей только за то, что им показался какой-то жест нехороший. Они и сейчас не чувствуют никаких угрызений совести, просто у них облом небольшой получился.
гнилая твоя правда неуважаемый комментатор "трішки правди" і "правда".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #6 черкащанка 10.08.2011 09:29
Цитую Трішки правди:
Справедливость восторжествовал а. Егеря который незаконно пребывал под стражей наконец то выпустили на свободу, несмотря на сильное давление соответствующих органов покровителей "дедушек"

то розкажіть вже всю правду: скільки вони в судах заплатили за таку справедливість. З Лозінського теж героя робили, а де він зараз і його подільники нагадати таким покидькам як ви?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #5 Черкащанка 10.08.2011 08:56
Відомо, що перший вмпущений вже погрожував свідкам, тепер не відомо, що й буде з цими нещасними людьми, які зважилися звернутися за допомогою до правоохоронних сруктур...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #4 дядька 10.08.2011 08:44
за що їх тримать - вони що витрачали гроші на святкування дня міліції, чи може вони опозиція? ну побили двох дідів, у тих же немає родичів суддів чи прокурорів чи депутатів. ці єгеря забезпечують справу державної ваги, а саме дозвілля для нашої еліти, що має гроші і владу. а ця еліта свого часу йшла до влади через такий кримінал, що зараз якщо хтось і відлупцював двох смердів, то це все рівно, що пижикову шапку на темній вулиці з когось зняти і що ради цього відмовлятися від задоволення. Сором вам холопи!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100