реклама

реклама

pou Черкаські податківці вирішили боротися з нелегальними зарплатами за допомогою  соціальної реклами. На Черкащині встановили біг-борди, які закликають жителів області відмовитися від зарплат «у конвертах». Як повідомляє прес-служба ДПА України в Черкаській області, крім біг-бордів, податкова демонструватиме ролики на телеекранах та електронних табло  у центрі міста, розклеює листівки і постери в людних місцях.

 За словами голови ДПА в Черкаській області Петра Хукаленка, за 7 місяців цього року податківці вивели з тіні цілий «райцентр» - 12 тис. заробітчан. Це трохи менше, ніж населення Кам’янки, але більше, ніж Христинівка, Чигирин та Монастирище.

Реалізацію соціально-іміджевої програми податківці проводять у тісній співпраці з органами місцевого самоврядування. «Адже легалізація зайнятості і повна сплата податків з заробітної плати – це доходи місцевих бюджетів, виконання соціальних програм і загалом критерій дієздатності влади на місцях», - каже Петро Хукаленко.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 дед панас 10.08.2011 09:38
Так я не понял... Девушка с декольте... клубничка.... мм-мммм...
Налог с чего? С клубники или с "клубнички"? :)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Хочу платити податки 09.08.2011 21:50
Ніяк гади не наїдяться. Да щаззззз, візьми і офіційно влаштуй всих на роботу, або плати зп таку як положено, тоді точно без сумніву будеш спати на лавочках, вокзалах, підвалах. Влада "сознатєльно" нищить бізнес. Я не відмовляюся платити податки, і впевнений що всі бізнесмени, бізнеследі також готові і тільки за платити податки, але шановні, вибачте, в "прєдєлах" розумного. Що ми зараз маємо? з 1000 грн заробленої чесним трудом горбом, віддати треба зараз подактів понад 500 грн. Деж таке видано? 5 - 10 % всі платили аж шелестіло. А так маєте що маєте і скоро взагалі перестануть платити люди, бо не буде з чого. Влада, попробуйте отак працювати, я впевнений, що як раз ви зі своїх мільярдів не податки а дулічку платите, а на таких як ми виїжджаєте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Україна 09.08.2011 21:46
За рахунок місцевих бюджетів ролики,бігборди ? :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100