реклама

реклама

Обласне управління культури відмовляє учасникам телешоу „Рось шукає таланти” у тридцятихвилинному виступі на головній сцені Черкас і області 24 серпня. Із Соборної площі юних талантів перекинули на концерт у Долині троянд. А для великого концерту, що пройде напередодні Дня незалежності -  22 серпня -  залишили лише чотири із одинадцяти номерів.

   Чотирнадцятирічний Євген Волік і дванадцятирічна Леся Орленко приїхали вперше на перегляд до концерту на День Незалежності із Золотоноші. Про участь у святковому концерті їм повідомили працівники ОДТРК „Рось”. Діти кажуть, що особливого кастингу не було, втім вони охоче виступлять задарма на солідній сцені.

„Це великий розвиток для нас: велика нова сцена, глядачі – поважні люди, яким хочеться розкрити свій талант. Готуємо спеціально до цього концерту костюми”, - каже Женя. Танцюристи привезли два сюжетні танці, контемп та народний. Встигли показати лише останній гуцульський. Але у виступі цій парі відмовили.

Режисер концертів Лідія Пономаренко пояснює це лаконічно: „Нам поставили задачу зробити із концертної програми таке, щоб коли ми зібрали матеріал, люди не пішли із площі. Коли я передивилася увесь цей матеріал, я сказала, що як режисер на себе за це відповідальність не візьму. Мені на дають шанс зробити цей концерт, бо він мав бути на площі, потім ми перенесли його в філармонію, а тепер я взагалі не знаю, де він буде. Хай вони спочатку погодять, чи буде цей концерт „Рось шукає таланти”, а потім я підключусь як режисер і зроблю вам програму”.

На сцені обласної філармонії йдуть репетиції до Дня незалежності. Телевізійним талантам місця немає...

На сцені обласної філармонії йдуть репетиції до Дня незалежності. Телевізійним талантам місця немає...

На офіційному концерті 22 серпня виступатимуть виключно майстри мистецтв і четверо „талантівців”, яких об’єднали із хореографічними номерами. На площі ж відпрацює лише вісім номерів -  кілька від обласного управління культури і хтось із „талантів”, каже режисерка. Після скорочення концертної програми із двох з половиною годин до однієї програма складатиметься із театральної вистави, виступу голови обласної державної адміністрації Сергія Тулуба, хору. Лише 25 хвилин відддали на концерт.

В ефірі ОДТРК півроку анонсували гала-концерт свого талант-шоу

В ефірі ОДТРК півроку анонсували гала-концерт свого талант-шоу

„Коли у нас була програма  повна, ми дали їм півгодини. А тепер у нас разом із Тулубом всього півгодини, у яких я маю показати область”, - каже режисер концерту Лідія Пономаренко.

реклама

Коментарі  

 
0 #6 lift 11.08.2011 11:09
краще б дітей порадували, ніж оце пафос влаштовують. дайте виступить!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Вадим 10.08.2011 19:17
тулуб очень любит плакаты вешать с надписью о том, что он патрон и что якобы герой Украины, можно повесить плакат с надписью - Талантливые дети выступать не будут, потому что выступать буду я. И подписть: герой Украины тулуб
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 ЯR 10.08.2011 17:42
Навіть не сподівався на настільки тверезе рішення ОДА по цьому "шоу"! Невже зрозуміли, що і без нього сучасній владі достатньо ганьби?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Зритель 10.08.2011 16:16
Дела худо в Уздемира , если ОГА бракует детище под патронатом самого ТУЛУБА.А что уж говорить о кураторше шоу Немилостивой*** *
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Хочу знати 10.08.2011 14:22
оце халепа ... а *** бабло поверне, бо нам обіцяли з 3 короба а вийшло як завжди ... Повертайте гроші або самі будете виступати ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Гість 10.08.2011 09:25
Оце нашукала "Рось" талантів, що й казати.Бідні батьки учасників,тільк и даремно витрачались на цей розвод.А чого бідні? Отож.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100