реклама

реклама

Радість старшого покоління - Алла Кудлай

Радість старшого покоління - Алла Кудлай

Деякі зміни відбулися у програмі святкування Дня незалежності України в Черкасах. У масштабному дійстві «Співочі Черкаси», яке вперше проведуть в Україні, разом із черкасцями народні і свої пісні виконуватиме народна артистка України Алла Кудлай, а не анонсована раніше група «Mansound». Про це інформує прес-служба черкаської мерії.

 Тепер до гуртів «Плач Єремії» та «Друга ріка» доєднається Алла Кудлай, яка співатиме із старшим поколінням. За концепцією свята в Долині троянд розмістять 3 сцени, на яких виступатимуть три виконавці. Громаду умовно розділять за віковим принципом на молодше, середнє і старше покоління. Співаки разом із глядачами, яким безкоштовно напередодні подарують пісенники, почергово виконуватимуть українські пісні. Згодом всі об’єднаються під найбільшою сценою, заспівають кілька пісень і на завершення – Гімн України. Після чого буде традиційний концерт і феєрверк.

– Проанонсувавши заходи і перелік гуртів, які виступатимуть на День незалежності, ми отримали багато відгуків та звернень громадян. Враховуючи побажання старшого покоління, ми вирішили запросити добре знану і багатьма улюблену народну артистку України Аллу Кудлай, – розповідає начальник управління культури та туризму Черкаського міськвиконкому Валентина Шепецька.

А неперевершений спів гурту «Mansound» черкасці почують через два дні після Дня незалежності. У проекті «Співочі вечори» колектив виступить 26 серпня, у п’ятницю.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 NazarStodola 10.08.2011 14:45
Чи думають, що роблять? Три сцени у Долині троянд, це що - три виконавці одночасно? Погугліть термін "какофонія"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100