реклама

реклама

Мешканець черкаської багатоповерхівки, що розташована по вулиці Хоменка, не змігши вийти з квартири через двері, спробував зробити це через вікно. Небезпечний спуск з сьомого поверху мало не закінчився трагічно.

 Чоловіка закрили в квартирі рідні через те, що він перебував в нетверезому стані. Родичі вирішили, що так буде безпечніше. Однак чоловік вирішив інакше. Про пригоди черкащанина під час спуску з сьомого поверху художньо інформує прес-служба управління МНС в Черкаській області. Далі цитуємо прес-реліз:

«Важке повітря зачиненої квартири душило, свіжий вітер свободи манив, а бунтівна натура вимагала дій, тож не особливо замислюючись над наслідками чоловік вирішив будь-що вирватися на волю. Навіть над планом особливо замислюватися не довелось, усе давно придумали в Голівуді.

фото - УМНС в Черкаській області

фото - УМНС в Черкаській області

Спосіб втечі не відрізнявся оригінальністю, закріпивши мотузку для білизни за трубу батареї опалення чоловік виліз із квартири на сьомому поверсі через кухонне вікно.

Як завжди шлях до свободи був складним важким та тернистим.

Першим відкриттям для втікача стало те, що мотузки від сьомого поверху до землі не вистачало, проте така дрібниця його не зупинила і він почав спуск.

Другим відкриттям стало те, що мотузка для білизни, відмінно тримає простирадла, а ось вагу дорослого чоловіка витримати не може. Міцності мотузки вистачило лише на один поверх спуску, після чого вона підвела втікача і «несподівано»обірвалася.

Трете відкриття, - народна мудрість «Бог дурнів таки любить» таки правдива. Мабуть, всевишній у цей ранок мав трохи вільного часу і уважно спостерігав за подіями на вулиці Хоменка. Коли мотузка обірвалася, він допоміг втікачеві зачепитися за кронштейни для білизни, які були зроблені за вікном кухні квартири на п'ятому поверсі.

Четвертим і останнім відкриттям, цього ранку, для чоловіка стало те, що існує служба, яка оперативно здатна відреагувати на будь яку ситуацію. Ледве від випадкових перехожих до рятувальників надійшло повідомлення про чоловіка, що на висоті 17 метрів висить на зовнішній сушарці для білизни, як на місце прибули фахівці аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління МНС. По висувній авто драбині вони допомогли втікачу нарешті безпечно дістатися до землі. А там йому поталанило в черговий раз, його чекали представники міліції, яким він зміг розповісти про протиправні дії своїх родичів».

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 журналістка 10.08.2011 15:29
вбили.. просто вбили...... :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 рятівник поруч 10.08.2011 15:00
шо ж ті писаки в мнс курять, шо таке пишуть :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 pchela 10.08.2011 12:13
сказочный долб.*)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100