реклама

реклама

Перед матчем кваліфікаційного футбольного матчу Чемпіонату Європи 2015/2017 рр. між молодіжними збірними командами України та Ісландії, вчора, 1 жовтня, відбулися Загальні збори учасників громадської організації «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро». Про це інформує офіційний сайт «Черкаського Дніпра».

Через те, що черкащани не надто активно купляють квитки на гру молодіжних збірних України та Ісландії, збори прийняли рішення викупити у ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл» 6294 квитки вартістю десять гривень та безкоштовно запросити на ці місця студентів, школярів, тренерів і вихованців ДЮСШ міста та області.


Учасниками зборів схвалено ряд пропозицій генерального директора клубу Володимира Лашкула:

– про створення за участю громадської організації «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро», громадської організації «Футбольний клуб «Зоря» с.Білозір’я, СДЮФШ «Черкаський Дніпро-Зоря», інших юридичних осіб Міжнародної фізкультурно-спортивної корпорації «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро»;

– про створення Академії футболу «Футбольного клубу «Черкаський Дніпро» для дітей та юнацтва міста Черкаси і Черкаської області;

– стосовно проектування та будівництва Культурно-спортивного і фізкультурно-оздоровчого центру «Академія футболу» Футбольного клубу «Черкаський Дніпро» для дітей та юнацтва міста Черкаси і Черкаської області.

Також на зборах відзвітували про витрати клубу на утримання команди майстрів «Черкаський Дніпро» та «Футбольного клубу «Черкаський Дніпро» за період з 01 січня 2015 року по 30 вересня 2015 року. Загальна сума витрат за зазначений період становила 7 млн. 564 тис. грн.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Сашко 03.10.2015 12:25
Круто!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Моня Биберман 03.10.2015 10:16
А он голова! Сборы клуба, в котором президентом Лашкул, покупают билеты у фирмы, президентом которой опять таки Лашкул :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 рррооо 03.10.2015 08:08
1 понятно что за деньги никто не хочет ити га что там смотреть? Это же молодежка они играть не умеют. 2 а не проще сделать вход бесплатный для всех? Как было раньше а то нечесно одни на халяву а другим плати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100