реклама

реклама

9 серпня комісія із цінних паперів у Києві погодила проспект емісії на випуск муніципальних облігацій Черкасами на реконструкцію міських шляхів. За тиждень-два мерія планує випустити та розмістити облігації на фондовій біржі. Тож уже восени основні міські магістралі будуть капітально відремонтовані, інформує прес-служба черкаської мерії.

  – Проблем із надходженням коштів у нас не буде, – говорить міський голова Сергій Одарич. – Оскільки є домовленість із «Укргазбанком» про викуп всього обсягу наших облігацій. Банк запропонував відсоткову ставку в 14% річних. Ми маємо повернути кошти за облігаціями за 5 років, сплату відсотків здійснюватимемо щоквартальними платежами.

(фото з архіву, блог Андрія Більди)

(фото з архіву, блог Андрія Більди)

Крім того, 10 серпня відбулось розкриття конкурсних пропозицій від учасників тендеру на проведення ремонту доріг щебнево-мастильним асфальтобетоном. Всього зголосилось взяти участь 2 учасники. Орієнтовно за три тижні після проведення усіх необхідних процедур із переможцем буде укладено угоду на виконання робіт.

Нагадаємо, мерія має намір випустити цінні папери на 60 млн. грн. Усі ці кошти спрямують на капітальний ремонт за технологією щебнево-мастильного асфальтобетону кількох основних транспортних магістралей міста.  Зокрема, вул. Котовського, частини вул. Енгельса, Благовісної, Ільїна, Хрещатик, реконструюють вулиці Одеську та Козацьку.

Міський голова переконаний, що випуск цінних паперів – це найкращий спосіб відремонтувати дороги у Черкасах. За такою схемою вже не один рік працюють у Вінниці. За попередніми підрахунками, щоб відремонтувати усі черкаські дороги потрібно близько 1 млрд. грн. При бюджеті міста у 700 млн. грн. зробити це фактично неможливо.

– Тому ми віднайшли спосіб випустити разово муніципальні облігації і відремонтувати основні магістралі міста, якими рухається найбільше автотранспорту, – говорить Сергій Одарич.

реклама

Коментарі  

 
0 #7 Черкащанин2 11.08.2011 15:51
))))))))))) а самое интересное что еще свосем неизвестно где брать асфальтоукладче ки которые работают по такой технологии.... просрем опять деньгУ((((
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 ікс 11.08.2011 15:51
Марина 11.08.2011 10:07
"А на Луначарке дорог ремонтировать и ненадо ! Там особенно мост который идет потом на Можайку то капец что творится !" МАРИНА,Ви праві на всі сто- той міст скоро рухне, бо по ньому денно і нощно снують фури, а на тротуарах дірки наскрізь світяться-можна вночі ноги поламати.Словом,наче після бомбардування-видно, Одарич тудою ніколи не проїжджали із своєю свитою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Blak 11.08.2011 13:14
Цитую Черкасец:
Интересно, а какая фирма будет заниматься ремонтом?

Не думайте, не коммунальное предприятие, там же не люди, не черкащане, их можно под зад пихнуть на улицу. Будет заниматься тот, кто надо мэру! Кстати, спросите у Карася? А мэру советую проехать по центральной улице Пионерской /между Ильина и Благовисной/, такого даже в захудалом заброшенном селе нет. Позорище!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Kotovsky 11.08.2011 11:29
Може хтось поясне мені та всім "зацікавленим особам", тоб-то водіям, чи термін "капітальний ремонт за технологією щебнево-мастильного асфальтобетону" зумовлює зняття "залишків" зруйнованого шару старого покриття з відновленням підстиляючого шару? Якщо так, то можливо з цього щось і вийде, бо асфальтобетон дуже "тендітна" - пластична субстанція, з якою треба поводитись дуже "обережно". Якщо-ж ні - то в скорому часі слід чекати спочатку появи "пральних дошок", а вже трохи згодом після кількох дощів та, не дай Бог, приморозків, - наші любі ямки та ями. Просвітіть колісну громадскість, будьласка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Черкасец 11.08.2011 11:09
Интересно, а какая фирма будет заниматься ремонтом?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Марина 11.08.2011 10:07
А на Луначарке дорог ремонтировать и ненадо ! Там особенно мост который идет потом на Можайку то капец что творится !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Алекс 11.08.2011 09:41
а помниться Одарыч обещал сделать проезд с Котовского на круг Конева на прямую, чтоб по Сумгаитской и по 30лет не объезжать.

Забыл или Забил?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100