реклама

реклама

Голова фракції «Батьківщина» в Черкаській міськраді Наталія Коваленко готує звернення на підтримку Юлії Тимошенко. Звернення подібне до того, яке 8 серпня ухвалили депутати Львівської міськради,  черкаські колеги планують озвучити сьогодні на сесії. Про це «Прочерку» повідомила Наталія Коваленко.

 – Ми підтримаємо заяву депутатів Львівської міської ради, які висловили свій категоричний протест та незгоду з тими подіями, що відбуваються в суспільно-політичному житті країни. Останньою краплею став арешт екс-прем’єра Юлії Тимошенко. Вимагатимемо сьогодні прийняти звернення про звільнення Юлії Тимошенко та всіх, кого переслідують за політичні погляди, – сказала Наталія Коваленко.

За словами голови фракції, враховуючи важливість сьогоднішньої сесії, на ній будуть присутні практично всі депутати від «Батьківщини».

– Ті, хто був у Києві чи відпочивав десь в Україні приїдуть. Не зможуть взяти участь лише двоє наших депутатів, що перебувають зараз за кордоном. Сьогоднішня сесія важлива також через те, що порушуватиметься багато соціально-значущих питань, – зазначила Наталія Коваленко.

Булатецький: Дух супротиву треба переносити з Києва в регіони (фото - "Українська правда")

Булатецький: Дух супротиву треба переносити з Києва в регіони (фото - "Українська правда")

Візьме участь у сьогоднішній сесії і вічний революціонер Микола Булатецький, який нещодавно повернувся з Києва, де брав участь в акціях на підтримку Тимошенко.

– Формування громадянського суспільства в Україні вже розпочалося. Влада просто не подумала що робить, заарештувавши Тимошенко. Придушити обурення в суспільстві буде важко. Це видно по всьому. Он під вечір до мітингувальників на підтримку сходиться багато киян. Це теж показник. Я ж постійно агітував міліціонерів, яких влада через переляк назганяла неймовірну кількість. Міліціонери мене вже впізнавали. Але в них немає явної агресії. Ті потасовки, що виникали, були швидше винятковим явищем. Правохоронці розуміють ситуацію, їх же просто змушують йти під стіни суду. Зараз люди кажуть, що дух супротиву треба переносити з Києва в регіони, – наголосив у розмові з «Прочерком» Микола Булатецький.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #6 Андрій 11.08.2011 11:16
Осінь переможе, ***! Юля ми тебе ЛЮБИМО!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Факти. 11.08.2011 10:30
В керівництві Черкаського обласного БЮТ немає бажання працювати, якщо члени обласного бюро прийняли рішення про акцію 08.08.11. а самі не прийшли. Чи то так приймали. Потрібна зміна обласного керівництва та секретаріату, який не виконав рішення Черкаського обласного бюро. Про які заяви може йти мова, якщо немає довіри до керівництва партії та депутатів від БЮТ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Крук 11.08.2011 10:09
"Не зможуть взяти участь лише двоє наших депутатів, що перебувають зараз за кордоном." - напевно теж там тільки й те роблять, що за Тимошенко та простих людей думають.....
А заява - то лиш імітація діяльності - так як жодне політичне рішення не має навіть дорадчого голосу під час розгляду справи у суді.
По великому рахунку, місцевим бютівцям після закінчення центрального фінансування і провести будь-яку акцію неможливо, окрім Булатецького і його намету звичайно - та й ця діяльність, міркується мені - проводиться із прицілом на наступні вибори до Верховної Ради.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 Вова 11.08.2011 10:09
Кому это надо? Боитесь за то что наворовали вместе с Тимошенко.(Вічний революціонер Микола Булатецький,*** ни кому не нужный.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Вітя Бульба 11.08.2011 09:52
Згадали про народні маси! А, де був той народ, коли ви п'яніли від влади? Розчарування в помаранчевих жахливе! Юля буде й далі жирувати! А, ми?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Алекс 11.08.2011 09:46
Глас вопиющего в пустыне.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100