реклама

реклама

narb В Обласному художньому музеї завершуються підготовчі роботи до відкриття виставки картин відомого художника Данила Нарбута. Як повідомляє прес-служба Черкаської обласної ради, 9 серпня заступник голови обласної ради Василь Касян та заступник голови облдержадміністрації Юрій Тимошенко провели з цього питання нараду.

 – Розмови про відкриття такої виставки велися роками, але саме цього року рішенням сесії обласної ради було виділено необхідну суму коштів для виконання будівельних і опоряджувальних робіт, – зазначив Василь Касян.

Він також повідомив, що проведення наради було викликане дещо уповільненими темпами виконання робіт, освоєння коштів і підготовки до урочистого відкриття виставки. Водночас, результати обговорення показали, що виставку буде відкрито для відвідувачів напередодні відзначення 20-ої річниці Незалежності.

– Загалом в експозиційних залах буде розміщено більше 40 картин майстра, – розповідає директор музею Ольга Гладун. – Але ми маємо намір згодом там розмістити також деякі особисті речі Данила Нарбута, зокрема, мольберт, фотографії і навіть окремі унікальні експонати.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100