реклама

реклама

У Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відбувся короткостроковий тематичний семінар підвищення кваліфікації керівників, спеціалістів апарату, управлінь, відділів Черкаської райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, посадових осіб органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад Черкаського району.

Програма семінару підвищення кваліфікації передбачала обговорення питань територіальної організації влади та реформи місцевого самоврядування; основних положень антикорупційного законодавства України, шляхів запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у діяльності державних службовців посадових осіб місцевого самоврядування.

Тематичні зустрічі з питань фахового спрямування для різних цільових груп слухачів провели представники апарату облдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади та «Офісу реформ» у Черкаській області.

За програмою семінару більше 60 посадовців Черкаського району отримали нові професійні знання і навички, що в подальшому допоможуть їм ухвалювати ефективні управлінські рішення на місцях. Про це повідомляють у відділі інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації Черкаської облради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100